Znate li kakav osjećaj izaziva,kad nađete nešto,za Čim ste tragali godinama… Stoga želite imati jezero za sebe, želite imati obalu i plažu za sebe, želite imati(hrastov) GAJ za sebe, želite imati ugostiteljski servis za sebe, želite imati astralni pogled za sebe, s balkona sobe br.12 koji će Vam na površini vode jezera oslikati sve Vaše: emocije-želje-strasti-nadanja-ushićenja!

Piše: Hrvatin Tomašević

To je onaj pogled,za kojim ste tragali cijeli život, sasvim sigurno nije pogled za koji kažete da ste ga se nagledali! Kroz boravak i vizuru s balkona konobe GAJ na Šćitu, prirodu imate samo za sebe! Najbolje objašnjenje je dala partnerica Adama u GAJU, Eva: “Uvijek sam zamišljala kako bi bilo divno imati mali raj samo za sebe!” 

Samo sat i pol vožnje od mog kauča, nisam niti bio svjestan koliko sam u stvari bio blizu raja. Raja koji ima novo ime – GAJ! Konoba-GAJ vas poziva, da zauzmete svoje mjesto na gastro putu vrhunski pripremljenih tradicionalnih jela! To je kuhinja u kojoj se pretaču prirodne namirnice iz domaćeg eko-uzgoja! Najbolji primjer jest: da burek nije samo burek nego jelo koje zaslužuje, ako ne sve tri, onda bar jednu Michelin zvjezdicu!

GAJEV burek se savija u frk, peče ispod saća, sva masnoća mi ostaje na prstima,dok ga komad po komad vadite iz frka,meso je u komadićima, na kraju, pomazan chefovim, u tajnosti spravljenim premazom, dalje, sa svakim novim zalogajem, prhka kora Vam pucketa pod zubima! Tako spremljen burek pruža Vam izvanredan tradicionalni gastro doživljaj-neodvojiv od gosta, koji prelaze, i, stotine kilometara, da bi ga jeli u konobi GAJ!

Turistička-gastro destinacija konoba-GAJ u vlasništvu skladne obitelji .Ivana Šekelje na Šćitu općina Prozor-Rama u BiH, promakla se u izvanredno mjesto u koje se hodočasti, radi svega navedenog! Kad upoznate obitelj Šekelja, postaje vam jasno, da će upravo oni, učiniti sve da ta ljepota ostane, nedirnuta u svojoj prirodi. A Šekelje ostaju Vam prijatelji zauvijek, vjerojatno! Neskrivena je, svojevrsna obiteljska dobrodošlica koja pruža predstavljanje sveukupne ponude: prirode, hrane, odmora, ali i ostalih tehnika relaksacije, od: šetnji, trčanja, bicikliranja, veslanja, ribolova do yoge i svih tehnika meditacije, a sve s ciljem potpunog oporavka za tijelo i duh!

Oni koji vole biti sami sa sobom mogu, jer jezero im pruža da uživaju, samo u primamljivom pogledu na prekrasne boje: vode, obale i okolne šume, udišući  čist zrak i ljepotu smiraja na obzoru… Ali to vam nije sve… Osjetite se pozvanim da otkrijete astralni doživljaj koji predstavlja svijet emocija-želja-strasti…Nije bez razloga raj dobio novo ime-GAJ!!!     

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime