Hrvatske institucije (ukoliko ih takvima uopće možemo nazvati) nažalost se brinu da ni za badnjak i blagdane ne možemo mirno i bez gađenja što nam rade od države, provesti u krugu obitelji i prijatelja. Tragično, tužno i pokazatelj kako je veleizdaja i prijelaz na euro nažalost smišljeno provođen s ciljem osiromašenja, okupacije i uništenja Hrvatske. Nećemo im to dozvoliti, pa prosljeđujem kratku prijavu, a svima dežurnima u čuvanju naših vrijednosti želim miran i čestit Božić!, poručuje Marjana Botić iz Akcije mladih

U nastavku objavljujemo i kaznenu prijavu: “

Šaljem hitnu kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja iz ustanove koja se naziva Hrvatska narodna banka (HNB)  zbog izrazito grubog vrijeđanja mojih nacionalnih i vjerskih osjećaja i kršenja zakona RH. 

Naime iz medija doznajemo da se dogodio nezapamćeno vrijeđanje važeće valute RH i sprdanje sa vjerskim običajima božićnog kićenja bora i to od strane institucije koja je trebala služiti posebnoj zaštiti zakona i dobrobiti RH da nije okupirana veleizdajnicima jednako kao nažalost i druge institucije. 

https://www.24sata.hr/news/ovo-jos-niste-vidjeli-tisucu-kuna-isjeckali-u-kuglu-za-bor-880739

Stoga u svoje ime tražim hitno reakciju i ispitivanja okolnosti ovog nezapamćenog događaja, a mnogi pojedinci i udruge vjerujem se pridružuju ovoj kaznenoj prijavi, te vas uvjeravamo da više nećemo dozvoliti uništavanje službenih vrijednosti i simbola Republike Hrvatske ni jednoj izdajničkoj osobi ma gdje se nalazila! 

Sramota je kako svi izdajnici, vrebaju pri tom dane kad smo okrenuti obitelji i prijateljima misleći da će te moći proći nekažnjeno. Molimo vas da kao policija RH to nikako, zajedno s nama to ne dozvolite!”.

Srdačno,

mr.sc.iur. Marjana Botić

Gradska vijećnica Akcije mladih iz Zadra

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime