Nije tajna da u „običnoj“ cigareti osim duhana ima i brojnih štetnih aditiva poput amonijeva klorida, dekstrina, šelaka, raznih spojeva glikola… Obzirom da se u većini europskih zemalja, pa tako i u Hrvatskoj redovito putem javnih kampanja educira građane u cilju smanjenja pušenja, velik dio građana je u potrazi za novim proizvodima

Na hrvatskom tržištu su u ponudi električne cigarete, raznorazni uređaji sa specifičnim duhanskim proizvodima, medicinski flasteri, žvake, no postoji kvalitetna alternativa klasičnom pušenju. To su švedski snus i nikotinske vrećice bez duhana. Oba proizvoda su lako dostupna konzumentima putem online narudžbi.

Tradicionalni švedski snus je zapravo fino mljeveni duhan s nikotinom, a dodaje mu se još i voda, sol i natrijev karbonat. Dakle, bez štetnih aditiva koji utječu na kvalitetu zdravlja, švedski snus je prihvatljiva i rado korišten proizvod. Međutim to nije sve. Upotreba švedskog snusa je izuzetno jednostavna. Malenu vrećicu jednostavno umetnete između gornje usne i desni i pustite da djeluje.

Nikotinske vrećice bez duhana su također revolucionaran proizvod na tržištu. Njihovo korištenje može pomoći u odvikavanju od pušenja, a mnogi svjedoče kako sa upotrebom nikotinskih vrećica bez duhana nema neugodnih, bolnih apstinencijskih kriza kao što je to slučaj sa nekim drugim alternativnim proizvodima. Ukoliko se odlučite za korištenje nikotinskih vrećica bez duhana, možete ih probati u raznim okusima i jačinama. Od okusa su u ponudi nikotinske vrećice sa kavom, voćem, mentom, citrusom, bombonima, kolom, a jačina varira od laganog, srednje jakog, jakog i iznimno jakog.

Ne sadrže katran kojeg mnogi drže odgovornim za kronične bolesti dišnog sustava kod klasičnih pušača, a stručnjaci smatraju kako je upotreba nikotinskih vrećica jedna od učinkovitih načina smanjenja ili potpunog prestanka pušenja.

Među najpoznatijim markama koje možemo pronaći u hrvatskim trgovinama je VELO, no putem Internet stranice nicovibes.com možete naručiti i druge popularne marke poput Cuba, Iceberg, Killa, 77, Pablo, V&You, Wakey, White Fox, ZYN i Zafari.

Nicovibes online shop nudi besplatnu dostavu za sve svoje proizvode uz povoljne cijene koje se kreću već od 3,29 € po kutiji, a ukoliko se malo požurite, možete dobiti i dodatnih 10 posto popusta na prvu kupnju. Sve što trebate napraviti jest da se pretplatite na newsletter  kako bi redovito primali informacije o novim proizvodima i drugim pogodnostima.

Među najprodavanijim proizvodima su Iceberg Araska Extreme, 77 Cola&Vanilla, Cuba Black Pineapple i V&You Berry&Boost. Odnedavno su u ponudi i četiri okusa popularne marke Pablo s vrlo popularnom cijenom od svega 3,83 € po kutijici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime