Nakon dugotrajne ere pušenja cigareta, posljednjih godina je tržište preplavljeno brojnim nikotinskim proizvodima koji pušače, uživatelje u nikotinu stavljaju u iskušenje. Pored „običnih“ cigareta, na tržištu su i elektronske cigarete, razni uređaji  poput parilica, ali najveći interes izazivaju nikotinske vrećice bez duhana

Riječ je o inovativnom proizvodu koji lako pronalazi put do brojnih korisnika. Među njima se posebno ističe Švedski snus koji je poznat u cijelom svijetu i stotinama godina je sinonim za fino mljeveni duhan, vodu, sol i natrijev karbonat. Upravo je švedski snus bio iznimno popularan kroz povijest, a zahvaljujući blagodatima trećeg milenija, lako je dostupan putem on line narudžbi u čak 28 zemalja svijeta.  

Razlikujemo tradicionalni švedski snus i nikotinske vrećice bez duhana, a oba proizvoda sadrže određenu razinu nikotina. Važno je napomenuti da nikotinske vrećice ne mogu sadržavati duhan jer se nikotin ekstrahira iz listova duhana prije dodavanja. Zato proizvodi kojeg možete kupiti putem on line trgovine snusme.eu dolaze sa više uzbudljivih okusa kao što su menta, citrus, duhan, mango, trešnja, limeta, kava i mnogih drugih.

Snus box with nicotine pouches on wooden background.

Korištenje nikotinskih vrećica bez duhana, pomaže u prestanku pušenja. Upravo mnogi bivši pušači svjedoče o neugodnim nikotinskim krizama u fazi apstinencije, a korištenje nikotinskih vrećica bez duhana nevjerojatno pomaže. Nikotinske vrećice koje možete naručiti putem stranice snusme.eu ostavljaju svježi osjećaj u ustima kada ih se uspoređuje sa klasičnim švedskim snusom.

To, naravno, nije jedina prednost u korištenju nikotinskih vrećica bez duhana. Popularnost ovog proizvoda ogleda se u neograničenosti okusa s kojim dolaze. Isto tako dolaze u različitim formatima i s različitim jačinama. Za one koji će tek otkriti ovaj proizvod, trebaju znati da se sastoje od nikotina, aroma, zaslađivača i biljnih vlakana. Prilikom konzumacije, korisnik mora pronaći porciju odgovarajuće veličine kako bi lijepo i diskretno ležala ispod usne. Nikotinske vrećice dolaze u raznim veličinama: mini, slim, super slim i normal.

E sad se već sigurno pitate kako najjednostavnije naručiti švedski snus? Odgovor je vrlo jednostavan. Preko e-trgovine odnosno snusme.eu, stranice preko kojem možete naručiti arome kojem vam najviše odgovaraju, a možete i hrabro eksperimentirati sa novim okusima.

Jednom kada posjetite ovu e-trgovinu, pogledajte kategorije podijeljene po robnim markama koje će vam pomoći istražiti čitav asortiman. Možete koristiti i filtere kako bi što brže došli do željenog proizvoda. Možda preferirate višu ili manju količinu nikotina i to u više razina od blage, normalne, jake, ekstra jake i super jake.  

Na hrvatskom tržištu najpoznatiji brand nikotinskih vrećica bez duhana je VELO koji dolazi u mnogim aromama od  mente do karipskih pića.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime