Odnedavno su hrvatskim kupcima dostupne nikotinske kesice, duhan za žvakanje i jednokratne elektronske cigarete na internetskoj trgovini SNUSCORP

Riječ je o visokokvalitetnim proizvodima koji se prodaju po vrlo povoljnim cijenama, posebice ako se naručuju u nešto većim količinama. U ponudi Snuscorp trgovine je duhan za žvakanje u brojnim okusima kave, citrusa, likuricije, šumskog voća i drugih kombiniranih okusa. Trenutno je u tijeku neponovljiva akcija za kupce koji se odluče kupiti  RITE COLD DRY LARGE paket od 10 limenki duhana za žvakanje, pa cijena uz popust od čak 40 posto po limenci iznosi tek 1,49 €. Cijena po paketiću  RITE ORIGINAL WHITE, ako se uzme najmanje 10 komada iznosi 2,49 €, a toliko ćete platiti i za RITE NORDIC DRY MEDIUM, RITE COLD DRY MEDIUM i mnoge druge okuse.

Za one koji su skloni nešto intenzivnijim okusima, tu su SIBERIA -80 DEGREES WHITE DRY SLIM po cijeni od 4,69 € po limenci ili ODEN’S COLD EXTREME WHITE SLIM DRY iznimno jakog okusa kojeg ćete po limenci platiti 4,49 €. Tu su i još neki od premium okusa i brendova npr. THUNDER FROSTED WHITE STRONG po cijeni od samo 1,49 € po limenci.

Hrvatskim kupcima su među najpoznatijim nikotinskim vrećicama koje mogu kupiti u većini trgovina proizvodi marke VELO, a koje internetska trgovina Snuscorp nudi po cijeni već od 3,29 € po kutijici pod uvjetom kupovine najmanje deset komada.  Osim nikotinskih vrećica VELO, Snuscorp u ponudi ima i ACE X proizvode po vrlo povoljnoj cijeni od 2,49 € po kutijici ili GRITT nikotinske vrećice po cijeni 1,99 € po kutijici, sve pod uvjetom kupovine paketa od najmanje 10 kutijica. Tu su i nikotinske vrećice PABLO, ZONE X, DOPE, FOX, LYFT, KILLA i VOLT, a cijene kreću već od 0,99 € po kutijici!

Konačno, tu su i jednokratne elektronske cigarete renomiranih proizvođača kao što su SALT ili ELF.

Jednokratne elektronske cigarete dolaze u brojnim okusima kao što su jagoda, borovnica, grejp, mango, lubenica, naranča, menta, kiwi, med, bana, jabuka, duhan, coca cola, lješnjak, liči i drugim. Cijena jednokratne elektronske cigarete kreće već od 1,99 € do maksimalnih 3,99 € po komadu uz uvjet kupovine paketa od deset komada ili više.

Narudžba navedenih proizvoda putem internetske trgovine Snuscorp je vrlo jednostavna. Dovoljno je posjetiti službenu web trgovinu, odabrati željeni proizvod iz rubrika  Duhan za žvakanje, Nikotinske vrećice ili Jednokratne elektronske cigarete, dodati na popis za kupnju, slijediti upute za plaćanje i proizvod/i je na vašim vratima u razumnom roku!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime