Aminess hoteli i kampovi, koji posluju u najpopularnijim hrvatskim turističkim destinacijama, Istri, otoku Krku i na jugu Dalmacije, s više od 20 hotela, kampova i vila na Jadranu, organiziraju „Dan razgovora za posao“ i to za novi Aminess Khalani Beach Hotel, prvi hotel s pet zvjezdica u Aminess portfelju

Svi oni koji traže sezonski posao u Makarskoj dobrodošli su odazvati se na „Dan razgovora za posao u Aminessu“ koji će se održati u četvrtak 10. ožujka u Makarskoj, točnije u dvorani Aria u Aminess Khalani Beach Hotelu, na adresi Ivana Gorana Kovačića 16, od 10 do 18 sati.

Turistička kompanija Aminess u potrazi je za entuzijastičnim, vrijednim i komunikativnim zaposlenicima željnim rada i napretka i to u novom Aminess Khalani Beach Hotelu koji se otvara ove sezone u Makarskoj. Krovna terasa koja oduzima dah, kraljevski prostrane sobe, raskošni bazeni i wellnessa, gourmet ponuda svjetske klase, vrhunske dječje igraonice, restorani i barovi čine ovaj hotel jedinstvenim mjestom za odmor u Dalmaciji, ali i savršenim mjestom za rad i sticanje iskustva na vrhunskoj razini.

Aminess poziva da se na „Dan razgovora za posao u Aminessu“ odazovu i predstave svi zainteresirani za radna mjesta voditelja odjela, kuhara, pizza majstora, konobara, barmena, recepcionara, sobarica, slastičara, animatora i radnika u hortikulturi i održavanju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime