Koliko god godina imali, sigurno ste se barem jednom susreli sa nečim tipa sportske analize, sportske prognoze ili čak prognoze utakmica na Facebooku ili nekoj drugoj društvenoj mreži, a današnji članak je upravo o tome. U velikoj većini situacija svi ti korisnički računi su lažni i cilj im je samo izvući novac od vas za, tzv. VIP tipove koji zapravo nisu ni blizu kvalitetnih tipova. Nadajmo se da niste pokušali otvoriti račun i preuzeti PSK promo kod sa nekim od tih VIP tipova, jer vjerojatno ste onda prokockali i novac i PSK bonus

Kako pronaći prave tipstere?

U 21. stoljeću, kada je svijet pun prevaranata, jako je teško pronaći osobu od povjerenja u privatnom životu, a kamoli naći kvalitetnog i pouzdanog tipstera, kojem nije u cilju samo da mu uplatite novac i to je to. Kao prvo, ukoliko tipsteri od vas traže bilo kakvu uplatu novca, znajte da to nisu nikakvi tipsteri, nego obični prevaranti.

Legitimne tipstere možete prepoznati tako što kada uđete na njihovu stranicu na Facebooku, ili na njihovu web stranicu možete vidjeti kvalitetne analize i prognoze utakmica na dnevnoj razini. Ukoliko nema objava na dnevnoj razini, onda barem par objava tjedno, koje nisu raspisane u 3-5 redova, nego da to ima i glavu i rep. Također, web stranica bi trebala sadržavati i dodatne stavke uz tipove, poput recenzija za kladionice, članaka o najboljim bonusima dobrodošlice, npr. PSK promo kod, te određene članke o tome kako se kladiti, pojedine savjete i strategije za klađenje.

Jer tipster nije tu samo da vam bude distributer raznih analiza utakmica, nego i da vam bude mentor kroz svijet klađenja, ukoliko ste tek novi, a i ukoliko ste stari, iskusni kladioničar, s vremena na vrijeme nije loše naučiti neke nove stvari o samom klađenju.

Pri završetku ovog članka, posavjetovat ćemo vas da provjerite koji su to aktivni PSK bonusi na PSK kladionici, tako što ćete posjetiti link koji će vam ukratko dočarati kako ostvariti pravo na PSK bonus. Ukratko samo o PSK – jedna je od tri najpopularnije Hrvatske kladionice i zasigurno je jedna od kladionica koje imaju najveći broj poslovnica diljem Lijepe naše. Također, razvili su i aplikaciju za sve Android i iOs uređaje kako bi svi ljubitelji klađenja mogli uživati u klađenju, bez da moraju fizički otići do kladionice.

Naravno, link na kojemu možete saznati više informacija o PSK kladionici je ovdje – https://kladionica-hrvatska.com/bonusi-kladionica/psk

FAQ

Kako pronaći dojave na internetu?

Dojave kao takve nije moguće pronaći na internetu. Tko god vam ponudi ovakav vid tipova je prevarant i cilj mu je izvući što više novca unaprijed od vas, te vam savjetujemo izbjegavanje ovakvih servisa.

Kako izbjeći prevarante?

Ukoliko netko od vas traži novac u zamjenu za tipove ili dojave, te ukoliko ne dobijete nikakvu analizu za dobiveni tip znajte da je ta osoba prevarant. Najbolje ih je izbjeći tako što ukoliko do kontakta i dođe, da se taj kontakt čim prije prekine, jer znajte, tu ste samo vi na gubitku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime