Andrej Plenković u Makarskoj: Očekujem da HDZ pobijedi!

0

Premijer Andrej Plenković nazočio je sinoć  proslavi 27. godišnjice osnutka HDZ-a Makarskog primorja u hotelu Meteor.

Jure Brkan uvjeren je da će postati gradonačelnik jer iza njega stoji stranka

U pratnji predsjednika Vlade RH bili su ministri Damir Krstičević, Milan Kujundžić i Lovro Kuščević, a pridružio im se župan splitsko dalmatinski Zlatko Ževrnja sa suradnicima.
– Ova Vlada želi raditi u partnerstvu s jedinicama lokalne samouprave, što sam i potvrdio kada sam neposredno nakon dobivenih parlamentarnih izbora obišao sve županije i održao sastanak ministara sa županima. Želimo od vas čuti koji su problemi u vašim sredinama i da vam ih pomognemo riješiti. Očekujem vašu pobjedu na lokalnim izborima i to s kvalitetnim programima. Vlada će vam pomoći u projektima, a imate i sjajnu kolegicu Dragicu Roščić u Saboru, koju možete iskoristiti da se preko nje čuje glas Makarskog primorja, jer ona poznaje i Hrvatsku i Europu – istaknuo je u čestitarskom govoru premijer Plenković. Također je naveo kako je Makaranin dr. Tomislav Lendić postao glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova i ministra Stiera. Hadezeovci su ga posebno aplauzom pozdravili kada je predstavljen kao predsjednik Vlade koji dolazi iz Makarske.
Ministar zdravstva Milan Kujundžić kazao je kako će ova Vlada ispraviti povijesnu nepravdu što su Makarsko primorje, Imotska krajina, vrgorsko i omiško područje, kao i Neretva ostali daleko od bolnica, što će se riješiti dnevnom bolnicom u Zagvozdu. Problem makarskog laboratorija ne treba koristiti u dnevnopolitičke svrhe. Zakon iz 2012. g. ne dozvoljava brzo rješenje. Mijenjat ćemo ga, laborattorij ćemo riješiti za pet, šest mjeseci. Ne treba nasijedati ispraznim pričama, rekao je.
I župan Ževrnja smatra da je SDP iskoristio bolest dosadašnje koncesionarke na laboratorij za poentiranje pred izbore. Ne treba nasijedati peticijama, kaže, laboratorij ostaje u Makarskoj, a pacijentima nije važno gdje će se analiza krvi napraviti.
U ime osnivatelja HDZ-a Makarskog primorja skup je pozdravio Ivan Ivanda, posebno se prisjetivši prvog predsjednika Mate Lendića. Pozvao je na jedinstvo stranke jer se samo na taj način pobjeđuje.
Uvjeren u pobjedu HDZ-a na lokalnim izborima u Makarskoj je Jure Brkan, aktualni predsjednik stranke. Jer HDZ može realizirati najbolje programe za dobar život u gradu i njegov razvoj. Također je siguran da će biti izabran za gradonačelnika, jer iza njega stoji HDZ kao najveća politička stranka.

1 KOMENTAR

 1. Brkan za gradonačelnika, bila bi najgora opcija za Makarsku. Osim što je neradnik, k tome je bahati i sirovi nasilnik.
  Od ćega vrć od toga i ručica.

 2. Ha ha ha. Pogledajte sliku, Josko Lelas, Bebek, Brkan i Gudeljusa. Problemi drugovi problemi. Ne da necete dobit izbore, nego cete imat povijesni neuspijeh.
  Sami izrazi lica, zamisljenost, izgubljenost, fali van i Marija Lelas u prvom redu. Da upotpunite kriminalnu organizaciju u potpunosti.

  • Plenkovic je da na znanjenje da računa na prave ljude stapica, selaka,lendica i ostale prave momke neokaljane demagogijom seika, glibavoga i ekeipe

  • Zato nu dadose oni drugi koji će se sutra posuti pepelom.Dragi ministri Krstičeviću,Kuščeviću posebice Kujundžiću neće vam biti drago kad saznate pojedinosti o Udruženoj zločinačkoj org.iz Makarskog HDZ I SDP.Vodeći ljudi su “kandidati”za grad. Makarske Brkan-Bilić,dogovorno idu ma tko pobjedii i dalje će se baviti kriminalom ili djeliti novac od poreznih obveznika..
   Neka nam je Big na pomoći svima u gradu !!!!!!!!

 3. Mega Media nije spomenula da Brkan trazi da se postuje vrh stranke i njihove odluke, da isti znaju sta je najbolje za nas! Pa nek i meni daju 100000kn ko i lueti i ja cu lobirati kod starih baba i sirotinje,sa 🃏 pola pola!

   • I meni nudio za glas Gudeljuši.Pola ga odakle je izaša…….
    Zato eću dati glas HDZ nego nezivisnoj listi….
    Pušiš Drkane na izborima..nećeš biti gradonačelnik…..
    Spavate li mirno Drkane i Miro………

 4. Izjavio Plenković novinarki Anuski da će čim dođe u Zagreb smijeniti Brkana , Bebeka i sve ostale i Anuski obećao da će za glavnog u HDZ-u postaviti Štapica , Vericu , razne utemeljitelje , Anusku kao glasnogovornicu i naravno savjetnika iz sjene druga Zdenu . Svi smo napeti i čekamo dopis .

  • Sa stapicom imaju bar dva utemeljitelja, nek brkan nabroji jednog utemeljitelja u gradskom odboru HDZ! Nema ga najblizi tome je miro mucic sa decivikatom partije, Zdena je ukaza na problem, Podnio dokaze Stapic protokolira a posteni clanovi i istinski hrvati ce osuditi i sljedi kazna ce biti slatka, svi crveni u vrhu stranke nisu dobrodošli na ključnim pozicijama!

   • Spavate li mirno čelnici organizacije-koalicije u Makarskoj SDP(ckskh)-HDZ liva ruka desni džep..Koja je slijedeća prevara ???????????
    Glasajte narode za nezavisnu Marka Raosa,nakon ta sve spodobe idu na bilice koje su ogrezle u kriminala u gradu….

 5. Makarska je oduvijek bila središte tkz kotara, prirodne geografske cjeline sa prirodnim gravitacijskim prostorom tako da je i crkvene vlasti stavljaju u rang biskupije sa središtem dekanata, međutim HDZ to ne uvažava ! Bolnica ide u Zagvozd i to u najavi upravo u Makarskoj.
  Očito da nekome smeta Makarska zbog čega je i pretvaraju u spavaonicu iz koje mladi odlaze simbolizirajući sudbinu hrvatske stvarnosti !

 6. HDZ organizacija pred raspadom. Ima li netko pametan da dr. Mendesa pokrene, da ih poslozi. Ni ovako los SDP ne mogu pobijedit kako sada stvari stoje.

 7. Molila bih da u buduce odaberete djevojku koja zna osnovne informacije te da se ne sramoti, kao sa premijerom da je makaranin, i da je prvi premijer dalmatinac.

 8. U meni jesen je,mada kazu svi da sad je proljece,u meni tuga je, SDP ostaje.
  Mirise proljece i ptice s’ juga
  vec nam nazad dolaze
  samo ti, samo ti, ti HDZ ne dolazis.
  Ovdje je k’o nekada
  sve isto je, ali nista isto nije.

 9. vi ste sramota za čovjećanstvo hdz=sdp,,,ne zelimo vas ,imamo mlađe i sposobnije kandidate ,,,Ivane ,samo te dragi Bog poslao da spasiš naš grad od podobnih štetočina i parazita !?

 10. koji ste vi ološi i lažljivci . Samo bolesni umovi kao vaši mogu toliko izmišljati i lagati. Istina je na svu srecu uvijek obratna od vase price . Nazivate se utemeljiteljima, hrvatima i katolicima ..ustvari tako vrijeđate samo ne istinske utemeljitelje ,katolike i hrvate. Vi ste samo jedan isprdak ,zajedno sa novinarima koji ovako pisu.

  • Di vam je Mate ŽLIDIC?? Mater je svoju privario, a drug politicki Skotarac i sin razmetni zovu ga drkanova eurokuka iz guzice mu viri! a dije pripametni kuvar sta sve zna, cvilni ♿, i drug metalac glibavi, falsifikator, umišljena 👸, pijani tajnik, jaser arafat-bebek, pofesur Rosa Salvahe, i neradnik Šara, grobar, i 🃏 zovi debeli vatroprasac na 📱 a lipe družine jadna majko, na divljem zapadu ovaka nije postojala

  • Di vam je Mate ŽLIDIC?? Mater je svoju privario, a drug politicki Skotarac i sin razmetni zovu ga drkanova eurokuka iz guzice mu viri! a dije pripametni kuvar sta sve zna, cvilni ♿, i drug metalac glibavi, falsifikator, umišljena 👸, pijani tajnik, jaser arafat-bebek, pofesur Rosa Salvahe, i neradnik Šara, grobar, i 🃏 zovi debeli vatroprasac na 📱 a lipe družine jadna majko!

 11. Svaka bagra je dobrodosla,lupezi, olosi, kriminalci,perači para, malvezatori i katalizatori, samo pravi istinski hrvati koji se nisu krstili na nogoma, koji nisu suradjivali sa jugokomunistickim sistemom, prokazivali druge, imali ujce i strice u JNA i bili clanovi partije, e takvi nisu dobrodošli u HDZ Makarska! Meni osobno nikad bolji od mene nisu smetali, samo losiji! 🙌 vodstvu hdz

 12. Kolike novce ove godine šeik i ekipa iz biokovke nude za glasove na zelenki oce li kurir bit LEDO 🐻, a koliki ce novac tribat za bidol vrpolje tek hotelsko nece doteći!

  • Ove godine i 200iljada ce biti malo za zelenku, narod nezadovoljan,babe lovaju luetu da se neće prodavat za sitnu lovu. Spavas li mirno lueta diko!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime