Prilikom današnjeg obilaska Vrgorca, premijer Andrej Plenković obišao je Kokoriće, mjesto pogođeno nedavnom poplavom

Tamo je sa suradnicima posjetio i muzej Josipa Broza Tita unutar eko-etno sela Kokorići vlasnika Zvonka Pervana. Josip Broz Tito svrstava se među najveće svjetske zločince svih vremena i zauzima 9.neslavno mjesto na ljestvici svjetskih krvnika. Pored imena Josipa Broza Tita, nalaze se i Mao Ce-tung , Staljin, Hitler , Čang Kai-šek , car Hirohito, Vladimir Lenjin, Tojo Hideki, Yahya Khan,, Sadam Husein, Pol Pot itd.

Zanimljiv je i vlasnik Titovog muzeja kojeg je danas posjetio Andrej Plenković. Naime, Zvonko Pervan bio je svojedobno i čuvar groba Josipa Broza Tita u tzv. Kući cvijeća u Beogradu.

Na kraju je nejasno je li Andrej Plenković znao gdje danas dolazi. Postavlja se i pitanje što su radili ljudi ui njegovom protokolu kada su ga uputili upravo u muzej Josipa Broza Tita. Andrej Plenković kao šef HDZ-a ovim potezom zasigurno nije osvojio simpatije HDZ-ovih birača u Vrgorskoj krajini.

5 KOMENTARI

  1. Ma kako lažete. Čovjek došao,u sklopu povorke obišao nekim.putem po polju,vratio se i imao presici,sio u auto i otišao. Bila sam tu. Ovo je besramno obmanjivanje javnosti.

  2. Sramotno i žalosno! Još mi se više gadi HDZ, štuju jednog zločinca, koji je likvidirao milijun Hrvata! Ne pada jabuka daleko od stabla!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime