Jure Brkan, evidentirani napadač na hrvatskog ratnog vojnog invalida sklon devijantnom ponašanju, jučer je još jednom dokazao da nije dostojan funkcije gradonačelnika, a kamoli saborskog zastupnika

Nakon što je aktivist Facebook grupe „Spas makarske plaže“ koja broji više od 1.300 članova, postavio jučer Andreju Plenkoviću i Juri Brkanu pitanje hoće li prodavati netom darovanu zemlju, novinare je zanimao komentar prvog čovjeka Makarske.

– Luđaka, luđaka svugdje ima. To je kritika na nivou psihijatrijskog promatranja. Trebalo bi pitati njegovog doktora, „izvalio“ je Jure Brkan i tako osramotio i sebe i makarski HDZ, ali i doveo premijer Andreja Plenkovića u vrlo neugodnu situaciju. Takav rječnik, komuniciranje s medijima i javnosti u potpunosti je neprihvatljiv.

Andreju Plenkoviću je evidentno bilo neugodno zbog Brkanovog lupetanja i sasvim je sigurno da će nezreli i slučajni makarski gradonačelnik zbog ovog incidenta snositi određene posljedice. Video Brkanovog lupetanja, možete vidjeti OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime