Ante Rados od jutros nije više direktor TZ grada Zadra, na njegovo mjesto stiže Hrvoje Anić?

0

Pod pritiskom utjecajnih HDZ-ovaca, ali i nezadovoljne javnosti, direktor Turističke zajednice grada Zadra, jutros je iznenada podnio ostavku!

Njegovim odlaskom mnogi će odahnuti jer kao direktor Turističke zajednice grada Zadra nije pokazao rezultate koji su se od njega očekivali. Bit će upamćen kao jedan od najlošijih direktora u turističkoj povijesti Zadra. Zabrinjava međutim činjenica da HDZ na svako istaknutije mjesto pokušava ugurati nekog svog, uglavnom nesposobnog, uhljeba. Iz kuloara doznajemo da bi novi direktor Turističke zajednice grada Zadra mogao postati Hrvoje Anić koji dolazi s mjesta direktora hotela „pinija“ u Petrčanima.

Evo kako je svoju ostavku medijima objasnio Ante Rados:
„Poštovani,

Ovim putem želim Vas obavijestiti kako sam na vlastiti zahtjev podnio ostavku na mjesto direktora ureda Turističke zajednice grada Zadra te sporazumno dogovorio prestanak obnašanja dužnosti direktora u Turističkoj zajednici grada Zadra. Razlozi zbog kojih sam se odlučio na ovaj korak su osobne prirode. Želim istaknuti da sam ovu odgovornu funkciju prihvatio respektirajući njen značaj i zahtjevnost, te sam u skladu s time djelovao dajući najbolje od sebe. Upravo iz želje da se našem Gradu i s ove pozicije omogući još bolje i više, mišljenja sam da je vrijeme za promjenu na čelu Turističke zajednice. Započeti projekti i aktivnosti će se nesmetano realizirati u predviđenim rokovima, a siguran sam, i to vrlo skoro, slijede nam i priznanja za učinjeno. Zahvaljujem svima na suradnji tijekom mog obnašanja dužnosti direktora.“.

Ante Rados

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime