Jučer je održana sjednica Nadzornog odbora KK Zadar, a o zaključcima je priopćenjem javnost izvijestio predsjednik Ante Rubeša

“Nakon održane glavne skupštine 01.06.2022. na kojoj smo nakon pet mjeseci opet postali legalni, dana 13.06.2022. organizirali smo sjednicu NO KK Zadra sa sljedećim dnevnim redom:

1. Odluka o raskidu ugovora s članom Uprave, direktor.

2. Odluka o pokretanju financijske “Due Diligence” revizije od nezavisne revizorske tvrtke.

3. Odluka o raskidu ugovora sa Sportskim direktorom.

4. Odluka o suglasnosti za pozajmicu za čije je podizanje potrebno ishoditi suglasnost vlasnika, GV Grada Zadra.

5. Razno.

Nakon uvodnog dijela, predstavljanja novih članova NO KK Zadra, te upoznavanja istih sa situacijom u klubu, prionuli smo glasanju. Sve su točke usvojene većinom glasova osim, 4. Odluka o suglasnosti za pozajmicu za čije je podizanje potrebno ishoditi suglasnost vlasnika, GV Grada Zadra, koja je izglasana jednoglasno!

Također smo donijeli odluku da ćemo raspisati javni poziv za novog člana Uprave, direktora, koji ćemo objavjaviti na službenim  stranicama kluba već ovaj tjedan, jer već poprilično kasnimo s pripremom za novu sezonu. Iz tog razloga, odnosno zbog manjka vremena potrebnog za pripremu nove sezone, odlučili smo postaviti vršitelja dužnosti do odabira novog člana Uprave, direktora, kako bi klub mogao nesmetano funkcionirati u periodu do odabira novog člana Uprave, direktora. Za vršitelja dužnosti člana Uprave, direktora jednoglasno je izabran David Gunjević iz Zadra.

Za odabir Sportskog direktora odlučili smo pozvati na razgovor sve one kandidate, koji su se prijavili na izvorni natječaj za Sportskog direktora, koji je kao i onaj za voditelja marketinga raspisan na naše inzistiranje i uvjetovanje. Nažalost nelegalnost i nekooperativnost s bivšim članom Uprave, direktorom Željkom Žilavcom nas je spriječila u sudjelovanju, te smo odlučili pružiti priliku svima koji su se tada prijavili na natječaj, pošto imamo saznanja da im bivši član Uprave, direktor Željko Žilavec nije svima pružio priliku predstaviti program i ideje.

Na kraju smo se svi usuglasili da će se komunikacija u budućem radu ovog Nadzornog odbora vršiti samo i isključivo putem službenih klupskih kanala, odnosno glasnogovorničke službe kluba.”.

Predsjednik NO KK Zadra

Ante Rubeša

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime