Dopredsjednik HSP dr. Ante Starčević, Ante Žoni Maksan pozvao je u srijedu članove stranke da svoj glas daju HDZ-u

– Temeljem odluke užeg vodstva stranke, pozivam sve članove stranke da u što većem broju izađu na nedjeljne izbore i prodržavajući se propisanih protuepidemioloških mjera, svoj glas daju HDZ-u. Smatram da je HDZ najbolji izbor za Hrvatsku jer je premijer Andrej Plenković sa svojim suradnicima podigao kvalitetu života, a naša domovina uživa najbolji ugled u Europi i Svijetu od osnutka. Glas za HDZ, glas je za kontinuitet vladanja dobre politike u korist svih građana lijepe naše, kazao je Ante Žoni Maksan.

Posebnu pozornost skrenuo je na preferencijalne glasove te pozvao birače da na listi HDZ-a u IX.izbornoj jedinici zaokruže broj 14.ispred imena Božidara Kalmete. – Smatram da je Božidar Kalmeta učinio puno za Zadarsku županiju realizirajući brojne kapitalne investicije kao što su brza cesta, luka Gaženica i dr. Prema tome, Božidar Kalmeta kao takav zaslužuje svoje mjesto u budućem sazivu Hrvatskog sabora i ja ću prvi njemu dati svoj glas, poručuje Ante Žoni Maksan.

2 KOMENTARI

  1. “Bravo Ante”, ti si lukav ka lisica mala ,pa šta onda ne priđeš u adz, jedino kuku ptičurine u tuđem gnijezdu svoju budućnost vide?
    “Najstrašnije su vam reči,daćete mene “slediti”. Toga ne bude.Ako treba gončina, tražite si ga drugde. Ja niti kgoga vodim, niti gonim.To je glavna nesreća Hervatah,da se drže ljudih,a ne načelah,a ne programa. Stoga je ovaj narod često izdan i prevaren, i vazda mu stvari drugačije izpadaju,nego li je on očekivao.Tko sam za se ne mari,čemu da se nada od drugih? Koga nose tuđe noge, neka se ne čudi,ako padne.Gončin će vas tim većma prezirat,čime mu se većma podate. Nas će jedan za drugim u zemlju,a program, kako i narod,ima živeti.Ja ne držim ni izdaleka do mojih nazora koliko vi,nego razmišljam kako mogu,pa kažem iskreno kako mogu.Tako treba da svi radimo.Kad se mnenja pokrešu i izbistre:držimo se onoga,koje ih je najbolje i najpogodnije po sav narod.Tako ću biti i ja s vami kako i vi sa mnom:svi ćemo biti jedinac za dobro domovine.” Dr. Ante Starčević

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime