Nakon incidenta prije nekoliko dana kada je Anto Čović policiji prijavio da mu smrću prijeti Romilda Ćutuk, uslijedila je još jedna prijava

Podsjećamo, Anto Čović je policiji prijavio da mu Romilda Ćutuk prijeti da će ga ubiti, a da je ozbiljno shvatio prijetnje, pokazuje njegov medicinski nalaz od tog dana. Istog dana se i Romilda Ćutuk uputila na policiju te prijavila Antu Čovića za prijetnje, no detalji nisu poznati.

Nekoliko dana kasnije, točnije u četvrtak, Anto Čović je prijavio novu prijetnju te od policije zatražio zaštitu od Romilde Ćutuk. Navodno mu je Romilda Ćutuk unutar zgrade Policijske postaje Makarska uputila neverbalnu prijetnju gestikulirajući rukama. I ovaj put je Anto Čović situaciju shvatio ozbiljno te je imao određenih zdravstvenih tegoba, a medicinski nalaz priložio je uz kaznenu prijavu policiji.

Razgovarali smo s Romildom Ćutuk, no ona nije željela komentirati slučaj. Anto Čović je za portal Megamedia kazao kako ga je strah za život te da postoje određena saznanja na kojima policija intenzivno radi. Na naš upit da nam pojasni o čemu se točno radi, rekao je da postoje svjedoci koji će potvrditi detalje njegove kaznene prijave i da više od toga za sada ne može reći.

U međuvremenu PU Splitsko-dalmatinska i dalje provodi kriminalsitičko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih relevantnih okolnosti.

33 KOMENTARI

  • Ćović je sarajevska sirovina a to ovi jadni makarani vide samo pare ne vide sta radi vec godinama a sirovina potkupljuje sve koje moze i koji se lako kupe….

  • Romilda zeno, dosta si lagala i prijetila koje kome. Ostavljas lazne komentare da napakostis Midi i Ivani, otvaras lazan FACEBOOK i koristis necije slike dok je imala otvoren instagram samo da bi se osvetila. Previse si sebi dopustila a sama si kriva za sve.imala si ti afera u braku po Zagrebu i Mida je saznao to i trpeo. Kad te je ostavio njenu si sve napakovala. Nikada nista nije rekao sutao je iz postovanja preme dici. Sve ti je dao tada sve sto je imao.
   ostavi se rdjjava posla i nekaljaj obraz oca svoje dice jer niko ti nije krv, sama si sve to izazvala

 1. Koga više ovo zanima…!? Likovi su nebitni, rubnih karaktera, radnja zanimljiva besciljno životnim babama i onim gorim od samih glumaca igrokaza, a zaplet i rasplet kopirano poznati kao Brkićev diplomski ‘rad’… Prava sapunica od šporkice!

 2. Kad je Načelnik Policiske postaje Makarska bio Vlado Perkušić, u tom vremenu mi je prijetio Smrću Vladin prijatelj LUKA MEDVIDOVIĆ na način (mogao bi negdje vrlo brzo zalužiti) odmah sam to prijavio policiskoj postaji u Makarskoj ,kad sam prijavljivao LUKU u prijavi sam napomenio ZNAM da je LUKA VLADIN Prijatelj ,ali želim da se LUKA temeljem zakona procesuira,ZNATE ŠTO SE DOGODILO ??? UJO VUK MAGARE, TOLIKO O POLICIJI MAKARSKE,SAMO IM PORUČUJEM NE BOJIM SE PRIJETNJI LUKE MEDVIDOVIĆA, NI NJEGOVA PRIJATELJA VLADE PERKUŠIĆA ,NE BOJIM SE KORUMPIRANIH I POLUPISMENIH STRANAČKIH DJELATNIKA

 3. Ja Sam Anto Čović i nisam lažni profil nego sam stvarno Anto Čović.Jmbg:2506963382500 moj mob:0916620036 .Kome sam duzan neka me nazove da mu vratim -platim
  Kome sam bilo šta kriv neka se javi pa i ona ili njena djeca .
  Bilo kome trebam za bilo što neka me nazove .Anto Čović OSOBNO Lp

  • Javiše mi za tvoj komentar!
   Zbog bljuvotina ih vide ne citamo da se postedimo stresa, a jasno je svima tko sta pise!
   Moj nitko te zvati nikada nece, za zivota, iz straha da ne isceniras prinetnju! Niti itko u moje ime ili po mome nalogu, to nije moj stil,..nikada!
   Tvoj broj imamo i ne zovemo te niti cemo ikada! Cemu oglasavanje svoga broja bas u ovom clanku!
   Ali, opreza radi, da ne bude xy broj pa prijava prijetili mi!
   Ne optuzujem, samo sam oprezna, ako imam pravo na svoje misljenje, i ne budem i za to prijavljena!

  • Opreza radi nadodajem ti Anto Covicu apro po tvoga “oglasa”, iako si vec davno na razne nacine obavjesten da se ne obracas ni meni tako i mojoj djeci na bilo koji nacin, da ne bi iscenirao da ti i oni prijete, kao sto sceniras njihovoj majci! Gle, ni vise ni menje nego optuzbama o prijatnjama ubojstvom! Koliko dugo i s kojom ekipom si kovao taj plan i nakon cega, ostavimo institucijama da istraze i dokazu!
   Sebe prosipas a moju dicu i mene unistavas!
   Đavolju igru igras Anto Covicu, koja ce trajno ostaviti posljedice na nas i širu moju obitelj! Cineci isto zlocin nad nama, zajedno sa (cijom) Mega-medijom!
   A sve da spasis svoju guzicu, ne prezajuci nastavljati unistavati druge koje ti nikakva zla u zivotu nisu napravili kako tebi tako tvojoj obitelji! Naprotiv!
   Dalje: institucije, odvjetnici, do tada ne obracaj nam se vise nikada, ni na bilo koji nacin!
   Te ne uvlacite druge ljude u prljavim anonimnim komentarima ukljucujuci Bandura, Pivca, a sve pripisujuci da isto pisem ja, smjestajuci i meni to!
   Sta je sljedece u tvom prljavom planu da unistis jednu obitelj?!
   Toliko od mene!
   Moje posljednje obracanje tebi a sve opreza radi poucena iskustvom sta me sve snade od tebe i na sta si sve spreman

   Romilda Cutuk

 4. Dovoljno da se zna tko je A.Ć.Dovoljno da se samo vidi sa kojim izrodom i stokom se viđa počevši od onog B.Š.Od njega su se makla rođena djeca.Dovodi muslimanke da rade po ljrkarnama iz BiH.To je da ti se smući i povratiš kad vidiš i kad znaš.I takva sirovina prijavljuje ženu.Jado….

 5. Covjek samo ispunjava obecanje da ce joj unistiti zivot ako na povuče tužbe! Sta se nije libio govoriti na raznim mjestima, raznim ljudima..
  Bice ga je tuzila jer ju je volio i bio dobar covjek. Obecanje je obecanje, i treba ga ispuniti!
  Zavadi pa vladaj! Zasij strah pa ce svi umuknuti o tome! Jer nisu to njihova posla, cemu izlagati sebe, mogli bi i oni najebati! A to sta prozivljavaju njena djeca i ona,.. pa nek crknu.. mi cemo oprati ruke! Bog i Hrvati!

 6. Svi koji poznaju Antu znaju kakva je sirovina i šta je u stanju napravit ! A ti Romilda s kim si sijala i kako ,tako češ i žeti….Nauči se da u današnje vrime nema više muško ženskih razgovora,prijateljstva,ispijanja kave sa svakim ,slipih virovanja ljudima i njihovim pričama .Večina tih poduzetnika je ka ovaj ,samo bi u krevetu okrenili žensku ,nemaju obraza ni karaktera. Glume …jadan onaj ko nasjedne na njihove priče i igru…

 7. Anto Čović ,Moj Anto! je tako dobar čovik da poručujem Romildi da joj je bilo bojie onu stvar obisit na tarabu da je švrake kljucaju,inače fin dečkić

 8. romilda, ko je o anti ćoviću i njgovpj djci bljuvao, to si ti, i te kakve bljuvotine, kako je dok je bio u braku hodao sa žarkom i drugima……………….sram te bilo, da nisi kriva ne bi se branila. Čekala si zastaru da ga možeš tužakato kravo jedna. kaži kako si sve stkla

 9. jadnice jadna, sra te bilo, ako je iko bljuvao a.ć. to si ti. Nestalo ti love pa optužuješ njegovu djecu, a ti si majka. Ti si čekala zastaru tvojih nećasnih radnji da ga može blatiti. Dobit će od žarkinog muža-

  • Reci to svome muzu Damiru! Žarko Makarko!Kao i AČ sinu! Te im prenesi sta sam mu kriva ilo dužna u zivotu da ispostavi račun! Može slobodno i javno!
   Imenom i prezimenom kao i ti! Zbog koje sam zivila teror na pravdi Boga zbog tvojih preljuba!
   Necemo se skrivati više!
   Ajmo, pod imenom i prezimenom!
   Miševi se skrivaju!

  • Šutila dam do sada i pokrivala tvoja govna, koja su pala po meni!
   Pa ti bilo malo pa si namjestila da mi se prijeti ako vas izdam, u dosluhu sa i dogovoru sa doticnim!
   I ti si se nasla blejati o meni ko ovca!
   Kao zahvalu sto sam te stitila zbog tvoje kceri!
   Stamoto zenskog roda!

 10. Ante Ćović je najvece smeće,i to cu potvrdit pred svim koji me poznaju.To je izrod kakvog se ne treba bojat.Smrdi dalje nego se vidi.Strašilo za ptice.Ni rodena djeca ne zele imat posla sa njim ali to nesto ne govori o njemu….
  Koju kurvu u Makarskoj on nije povalio pocevsi od Šarić.I.najvece droljetine u cijeloj makarskoj rivijeri….pa onda do…..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime