Sandra Vukić, dosadašnja načelnica općine Vrsi koja je izgubila povjerenje većine svojih birača na ovogodišnjim lokalnim izborima nikako se ne može pomiriti s činjenicom da joj izmiče načelnička fotelja.

Svoju nervozu pokazuje kroz javne nastupe optužujući bez argumenata svoje političke konkurente, a zbog klevetanja je već „zaradila“ i tužbu. Koliko daleko ide njezina nervoza, možete se i sami uvjeriti u priloženoj snimci razgovora koju je skupina mještana Vrsi nedavno snimila u njezinom načelničkom uredu. Tom prilikom je skupina mještana tražila sastanak s načelnicom Vukić, no ona ih je potjerala riječima: „Nakon svih sranja što vi meni radite?“, a potom je mještanima poručila da ona za njih ne postoji?! „Može vas biti sram“, poručila je Sandra Vukić svojim sumještanima i zaključila: „Dok sam ja ovdje, nećete biti u istoj prostoriji samnom!“.

1 KOMENTAR

  1. Ali znaci oni su namjerno uletili kod nje sa ciljom da je isprovociraju da ona to kaze sto je rekla…sastanak njima nije ni triba nego to sto su snimili…e sad mi recite kad ove cile situacije vi ste ste skroz prominili a niste niti dosli na vlast…naravno u glavi i mislima jeste

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime