Premijer Andrej Plenković obilazi ovih dana mjesta i gradove u kojima se HDZ-ovi kandidati u 2. krugu bore za mjesto načelnika ili gradonačelnika.

Tako svakih nekoliko dana posjeti i Makarsku gdje jasno i nedvosmisleno daje podršku HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Juri Brkanu. Obzirom da je Jure Brkan evidentirani nasilnik koji je prije dvije godine uz pomoć još jednog muškarca premlatio hrvatskog ratnog vojnog invalida Damira Beroša u centru Makarske u pola bijelog dana, postavlja se pitanje zašto se premijer Plenković nije distancirao od takvog kandidata. Pouzdano znamo da je o premlaćivanju Damira Beroša pisanim putem izvještena središnjica HDZ-a, pa tako i sam predsjednik Andrej Plenković, no njemu, očito, ne smeta ta činjenica. Toliko o poštivanju vrijednosti Domovinskog rata i branitelja koji su za slobodu Hravtske dali živote i zdravlje. Andrej Plenković podrškom Juri Brkanu podržava nasilnike nad hrvatskim braniteljima i to mu ne služi na čast.

1 KOMENTAR

  1. Bilić izvadio teško oružje: klevetu. A kad ništa nije napravio u zadnje 4 godine…Ništa mu drugo ne preostaje. Zanima me hoće li ove plaćene oglase prikazati kao troškove kampanje?

  2. Svi branitelji trebamo podrzat Bilića…. Kotarac i Slobo Nemčić Brkanovi i Bebekovi pijinu teroriziraju sve branitelje e nas necete.

  3. BRANITELJU 92
    branitelj je širok pojam,Dragovoljac nisi nego si mobilizirani JUGONOSTALGIČAR a takvi pokušavaju terorizirati istinske branitelje a to su Dragovoljci Domovinskog rata

  4. Ha, ha, ha da Mega-medija za Bilica. Ovi portal je njegova Kalvarija. To sto HDZ stiti kriminalce, pa to in je poziv. Zato su i stvoreni da bi mogli opljackati rvacku. Zato svi tribaju dat svoj glas Bilicu jerbo je on manje stetan od ovi koji ocu doc. Sve odreda komunjare i udbasi u danasnjen adezeu. Ako bilic nuje sposoban bar nije kazu za ukrast.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime