„Beauty salon Idassa“ – ekskluzivni prostor za dame koje za sebe žele najbolje

0
Irma Grabić, vlasnica salona ljepote "Beauty salon Idassa"
Irma Grabić, vlasnica salona ljepote “Beauty salon Idassa”

U Zadru je nedavno otvoren novi salon ljepote „Beauty salon Idassa“, na Relji nasuprot Glavne pošte.

Riječ je o vrhunski opremljenom salonu čija vlasnica Irma Grabić ponosno ističe kako je krenula u ovaj posao sa željom da svim damama pruži visokoprofesionalnu i kvalitetnu kozmetičku uslugu koja će istaknuti njihovu ljepotu i jedinstvenost.
– Pored široke palete usluga iz područja noktiju, njege lica, njege tijela,… ono što nas izdvaja od drugih je profesionalni rad i ljubaznost na visokoj razini u cilju što ljepšeg i udobnijeg boravka kod nas, kazala nam je Irma Grabić, a mi dodajemo kako je ovo jedan od najvećih salona u Zadru, ekskluzivno uređen.
U ovom prekrasno uređenom i prostranom salonu, sve su sobe odijeljene radi bolje i učinkovitije nuđenja usluge kao i privatnosti klijenata i korisnika salona.
Želeći se što bolje predstaviti Zadrankama prigodom otvaranja salona, Irma Grabić izradila je cijenik  s aktualnim akcijama, pa primjerice stavljanje trajnog laka košta svega 40 kn! Uz promotivne cijene, svaki deseti tretman je besplatan u prosječnoj vrijednosti prethodnih devet tretmana.

Sans soucis kreme i kozmetički proizvodi za tretmane lica i njega tijela su dokazane od strane struke kao jedana od najboljih svjetskih kozmetičkih linija u području njege lica i njege tijela.
Sans soucis kreme i kozmetički proizvodi za tretmane lica i njega tijela su dokazane od strane struke kao jedana od najboljih svjetskih kozmetičkih linija u području njege lica i njege tijela.

Još je jedna posebnost salona ljepote „Beautx salon Idassa“ o čemu nam je kratko par riječi rekla Irma Grabić. – Za tretmane lica koristimo i nudimo uslugu premium kozmetičkom markom iz Francuske Sans Soucis. Sve ostale proizvode koristimo provjerenu kozmetičku marku Afrodita, kazala nam je I. Grabić.
i11Evo koje sve usluge nudi salon ljepote „Beauty salon Idassa“:
* NJEGA LICA: dubinsko i klasično čišćenje lica, masaža lica, vrata i dekoltea, svečano šminkanje
* MASAŽA: antistress, medicinska, sportska, anticelulitna, masaža stopala, body wrapping
* NJEGA NOGU: pedikura, medicinska pedikura, pedikura + trajni lak
* NOKTI: trajni lak, ugradnja noktiju, popravci noktiju, skidanje trajnog laka, french sa trajnim, french sa gelom, manikura
* DEPILACIJA: depilacija nogu voskom u patroni, vrućim voskom ili šećernom pastom, parcijalna depilacija željenog područja, depilacija bikini zone, brazilska depilacija, depilacija pazuha, depilacija ruku, depilacija nadusnice/brade i korekcija obrva
* TREPAVICE: ugradnja trepavica i nadopuna[envira-gallery id=”29176″]

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime