Da benkovački SDP ne namjerava i ovoga puta biti sporedni promatrač izbornog procesa i budućeg političkog života grada Benkovca svjedoče zvučna imena kandidata čista obraza i respektabilnih biografija kao i 723 prikupljena potpisa potpore SDP-ovu kandidatu za gradonačelnika Benkovca Goranu Nimcu i njegovoj zamjenici Ani Grgas, koji ujedno predvode i listu za izbore za Gradsko vijeće na koje SDP izlazi samostalno

Uz nositelja liste Gorana Nimca i druge na listi Ane Grgas, na trećem mjestu je još jedno zvučno i široj javnosti Zadarske županije poznato ime, nekadašnji nestranački kandidat za župana zaposlen u Ministarstvu branitelja, Vladimir Čačić.

Goran Nimac, diplomirani pravnik, referent Općinskog suda u Benkovcu, od kolovoza 1991. kao dragovoljac pripadnik Službe za zaštitu ustavnog poretka MUP-a RH kao samostalni inspektor, operativac. Od 1994. pravni savjetnik zapovjednika 84. gardijske bojne „Termiti“. Do 2002. stručni suradnik u UO za prostorno uređenje i imovinsko pravne poslove Grada Benkovca. Do 2011. rukovoditelj Sektora za opće, pravne i kadrovske poslove u Regionalnoj veletržnici Benkovac.

Danas savjetnik za povjerene pravne poslove Ureda državne uprave UO za povjerene poslove Benkovac.

Ana Grgas, mr.sc. agronomije, dugogodišnja viša stručna savjetnica za poljoprivredu i stočarstvo Zadarske županije. Ovlaštena vještakinja pri utvrđivanju šteta koje nanose zaštićene životinje – predatori. Provodi stručne edukacije na terenu koje i uz angažman stranih NGO organizacija rezultiraju pokretanjem i razvitkom mnogih OPG-ova benkovačkog, obrovačkog i gračačkog kraja. Aktivno djelovala u KUD-u „Branimir“ Benkovac što je rezultiralo pokretanjem škole obrade vune postupkom filcanja, škole tkanja, škole za mljekare, sirare, stočare i ljekovito bilje. Organizator mnogih smotri kao što su benkovačka stočarska smotra, izložba sira, izložba proizvoda sela i mnoge druge.

Vladimir Čačić, diplomirani pravnik, dragovoljac Domovinskog rata, zaposlen u Ministarstvu branitelja kao stručna osoba za pitanja skrbi veterana Domovinskog rata. 2013. g., kao nestranačka osoba, uz podršku nekoliko manjih stranaka, kandidat za župana Zadarske Županije.

GO SDP Benkovac

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime