Dječji vrtić „Biokovsko zvonce“ traži administrativno-računovodstvenog radnika na neodređeno vrijeme.

Snježana Ninčević
Snježana Ninčević

Raspitujući se je li riječ o stvarnom natječaju gdje se traži nova osoba za te poslove ili je riječ o formalnom natječaju gdje se već zna tko će raditi, došli smo do informacija kako taj vrtić već ima računovođu.
Nagradno pitanje glasi, da li Uprava vrtića na čelu sa Snježanom Ninčević treba još jednog računovođu ili se zapravo posao namješta Miri Sokol koja već tamo radi neko vrijeme?
Podsjećamo, Mira Sokol je zaposlena na određeno vrijeme zahvaljujući navodno lobiranju Sretana Glavičića čija je ona nevjesta. Možemo se samo nadati da je sve ovo samo slučajnost i da zbog povećanog obima posla ovaj dječji vrtić traži novog djelatnika/icu!

1 KOMENTAR

 1. BOLJE JE ODMA UVALIT DA JE SRETAN MIRAN.JER IZBORE ČE ONKO IZGUBIT A DI ČEŠ SA NJOM ONDA .BOLJE JE SAD KAD JE TEREN ČIST.JER AKO OVDJE FULA ČEKA JE MISTO U HOTELSKO MAKARSKA.

 2. Sve veliki socijal demokrati …
  Hrpa nesposobnih neostvarenih medokriteta i njihove rodbine koji u tržišnoj ekonomiji bi bili gladni kruha da im nije partije … (hdz, spd ili bilo koje druge .. )

  Baš me zanima hoće li gospoda imati obraza zaista i izabrati mladu gospodičnu.

  Na makarskoj rivijeri USKOK bi imao godinama posla.

 3. …dajte se malo bolje informirajte Miru Sokol zaposlili su na određeno jer su gđu. Urlić koja je radila na tom mjestu POTJERALI na bolovanja i sada je otišla u mirovinu da bi se zaposlila Mira Sokol za stalno, moraju ih još nekoliko zbrinit dok im se Anela Židić ne vrati za ravnateljicu, a o djeci i svemu što se događa po vrtićima nitko ne brine, a stručno razvojna služba treba stručnu pomoć…. Istražite malo ovu specijalnu ustanovu Megamedio…..Gospođa ravnateljica Snježana je vojnik SDP-ove partije i radi sve što treba da bi sebi sačuvala gu….i stolicu, i plaća što je zaposlila kćer svim drugim ustupcima i uslugama….

 4. …dajte se malo bolje informirajte Miru Sokol nevjestu su zaposlili na određeno jer su gđu. Urlić POTJERALI na bolovanje, sada je otišla u mirovinu pa je zapošljavaju za stalno. Već su ih poprilično zaposlili, a moraju ih još nekoliko uposlit prije nego im Anela Židić ponovo dođe za ravnateljicu. Bilo bi bolje da se brinu o djeci i o svemu što se događa po vrtićima jer i stručnoj službi treba hitna stručna pomoć…Gđa. Ninčević je vojnik SDP-ove partije pa radi kako partijski rukovoditelji kažu i izvršava zadatke da sačuva svoju gu…. i stolicu, i da vrati uslugu šta je vlastitu kćer zaposlila….to je jedino šta zna… ajde malo bolje istražite ovu specijalnu ustanovu…..

 5. Nepotizam kriminal i korupcija u Makarskoj cvijetaju. Potrebno je izraditi registar Uhljeba SDP-a i HDZ-a za naredne lokoalne izbore.kriminal SDP ovih i HDZovih kleptomana u lokalnoj zajednici postaje svakodnevna tema građana. Raspolažu državnom imovinom koju zlorabe na razne načine kako bi sebi i svojim uhljebima stvorili ptotupravnu imovinsku korist, na štetu svojih sugrađana.

 6. Vijećnici Gradsgoga Vijeća Grada Makarska ,čine kriminalnu grupu,čast izuzetcima koje možemo izbrojiti na prste jedne ruke.Lopov do lopova, Uništili su sve što su stigli sa svojim odlukama,primjerice najmova gradskih površina,stanova,poslovni prostora itd.,ze jednu kunu.

 7. Zna li kogod rodbinske veze SDP ovaca i novozaposlenih. To bi bilo super štivo. Glavičić sina zapislio na groblje a nvistu u vrtić. Buljani sina u TZ, Bilić priko Bebeka sina u hotelsko. Nastavite….

 8. Gordana Muhtić je dobila posal u županijskom uredu na Marineti, brat lokaciju za gliser, a cura mu kiosk ispod tenis terena. Obogatili se u dvi godine da su od mesara Utrobičića kupili lokaciju na Kuku

 9. Đani Montana u Komunalac, novopečena gospođa Lukić isto, dobro ona nije rodbina al se priča po općini da je Crljenu platila u naturi. I tako…

 10. Bas me zanima izhod ovog natječaja da vidimo gospođu Nincevic,što će napraviti hoće li uzeti nekog drugog tko je poslao molbu ili je čuvala misto za Miru Sokol?I ja sam poslala molbu i imam sve uvjete ,samo što sam ja VKV možda me gospođa zato ne primi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime