Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i prometnog prekršaja

   Naime, 10. veljače 2023. godine u Zadru,  iza ponoći policijski službenici su u Perivoju Vladimira Nazora tijekom provođenja zadaća na suzbijanju zlouporabe droga, pokušali zastaviti automobil, zadarskih registarskih oznaka, ali se vozač Mazde oglušio na svjetlosne i zvučne signale te nastavio vožnju. Dolaskom do ulice Bedemi zadarskih pobuna, vozač je izišao iz automobila i trčeći se udaljio dok je ostavio otključano vozilo otvorenih vrata. 
  Vizualnim pregledom automobila, uočeni su sumnjivi predmeti te je zbog sumnje da se radi o prijevozu droge, vozilo prevezeno u krug policije, gdje je temeljem naloga Suca istrage Županijskog suda u Zadru izvršena pretraga vozila kojom prilikom je u predjelu prtljažnika pronađeno oko 2 078 grama marihuane pakirano u više pojedinačnih pakiranja.
  Nadalje, u nastavku kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela uhićen je i priveden u prostorije policije 40-godišnjak, koji je kritične prigode upravljao i koristio se navedenim vozilom. 
   Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu upredan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a potom sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime