Jedna od najuspješnijih turističkih kompanija Aminess hoteli i kampovi, organizira Dane otvorenih vrata u svojim objektima u Makarskoj i na otoku Korčuli. Svi zainteresirani za rad u turizmu, u kompaniji koja nudi jedne od najboljih materijalnih uvjeta, mogu doći na Dan otvorenih vrata u Makarsku u četvrtak, 16. 2., u Aminess Khalani Beach Hotel, te na otok Korčulu u ponedjeljak, 20.2., u Aminess Korčula Heritage Hotel, od 10 do 18 sati

Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na otoku Krku te u južnoj Dalmaciji, Aminess traži više od 1.000 zaposlenika. Većinu svojih objekata Aminess planira otvoriti i prije Uskrsa, a trenutno su najtraženiji zaposlenici poput kuhara, konobara, barmena i sobarica.

Iz turističke kompanije Aminess poručuju da su ponosni što zaposlenicima uz konkurentne plaće omogućuju i sezonsku nagradu do 1.060 eura. Kompanija zaposlenicima uz to osigurava smještaj, topli obrok, plaćene troškove prijevoza, a svojim zaposlenicima isplaćuju i božićnicu, dar djetetu i dar u naravi te regres, jubilarne nagrade, kao i novčanu nagradu za rođenje djeteta. Svi zaposlenici Aminessa imaju mogućnost sudjelovati i u posebnim programima nagrađivanja, u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, a koji se novčano nagrađuju i do 1.330 eura za zaposlenika godine.

Svim novim, ali i postojećim, zaposlenicima Aminessa na raspolaganju su edukacije i vrhunski stručni programi usavršavanja, za što kompanija samo u ovoj godini planira izdvojiti gotovo 200.000 eura. Aminessovi hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti više od 13.000 gostiju. Stoga je edukacija zaposlenika jedna od ključnih karika kako bi spremno dočekali turističku sezonu te gostima diljem Jadrana pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime