26. Kamenjak Rocky Trails u Premanturi okupio je najbolje bicikliste iz čak 14 europskih zemalja,  a biciklistički klub Posedarje najuspješniji je predstavnik hrvatskih klubova

Na dvodnevnom međunarodnom spektaklu, na kojem su se skupljali bodovi za svjetsku rang ljestvicu i  Olimpijske igre, nastupilo je ukupno 180 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Poljske, Austrije, Češke, Nizozemske, Belgije, Njemačke, Mađarske, Švedske, Slovačke, Francuske, te Bosne i Hercegovine.

Biciklistički klub Posedarje predstavljalo je 15 natjecatelja koji su ostvarili zavidne rezultate. DOLJANIN Roko (JUNIOR) prvog je dana završio na odličnom 12 mjestu u velikoj međunarodnoj konkurenciji. Kako je bio najbolji u hrvatskom kupu klubu je donio velikih 100 bodova. DEŽMALJ Marko (U9) i JURIČEVIĆ Lovre (U13) pomeli su međunarodnu konkurenciju i završili kao najbolji u svojim kategorijama. BRALA Ana (U11) je osvojila srebrnu medalju, dok su se broncom okitili KRAJINA Šimun (U9), NIŽIĆ Nicole (U13) i RADULOVIĆ Siniša (MASTER C).

Rezultati 26. Kamenjak Rocky Trails:

Kategorija U9M

1. mjesto  DEŽMALJ Marko

3. mjesto  KRAJINA Šimun

7. mjesto BRALA Ante

9. mjesto BRALA Kristijan

10. mjesto DEŽMALJ Ivan

12. mjesto NIŽIĆ Nicolas

DNF ČOR David

Kategorija U11

2. mjesto  BRALA Ana

Kategorija U13 W

3. mjesto  NIŽIĆ Nicole

4. mjesto ZEKIĆ Antonija

Kategorija U13 M

1. mjesto  JURIČEVIĆ Lovre

Kategorija U15

15. mjesto KLANAC Stipan

KADETKINJA

6. mjesto LIPIĆ Jelena

JUNIOR

12. mjesto DOLJANIN Roko

MASTER C

3. mjesto  RADULOVIĆ Siniša

Nakon tri utrke kupa Hrvatske biciklistički klub Posedarje uvjerljivo je prvi u klupskom poretku sa osvojenih 982 bodova ispred BBK Šišmiš iz Samobora (800 bodova) i BK Grobnik (601 bod). 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime