Jučer je u Đakovu održano prvenstvo Hrvatske u Pointfighting-u za starije kadete i seniore, te prvenstvo Hrvatske u K1 za juniore i seniore

Makarani su još jednom pokazali da pripadaju u sami vrh hrvatskog kickboxing-a. U seniorskoj konkureciji u pointfighting-u nastupili su: Kristina Ravlić, Jure Drlje i Thomas Matić. Posebno su se iskazali Kristina Ravlić i Jure Drlje koji su odličnim partijama deklasirali svoje protivnike i obranili prošlogodišnji naslov prvaka Hrvatske, te osigurali mjesto u reprezentaciji.

Ništa lošiji nije bio ni Thomas Matić koji se ovog puta morao zadovoljiti srebrom. U konkurenciji pointfighting-stariji kadeti nastupili su: Toni Ursić, Leon Nola, Toma Rujak i Matea Lozić. Leon Nola nakon dvije pobjede gubi u neizvjesnom finalu i ovaj put donosi srebro kući. Toni Ursić također nakon dvije pobjede gubi u finalu, no valja naglasiti da je Toni još mlađi kadet, a već se suvreno nosi sa starijim protivnicima. Toma Rujak se ovog puta odnosi broncu, dok je Matea Lozić nakon samo dva mjeseca treniranja odlučila okušati sreću na prvenstvu hrvatske, nažalost gubi prvu borbu no pokazuje velik potencijal. U konkurenciji K1-juniori nastupio je David Jozipović. On po prvi puta ulazi u ring i u prvoj borbi atraktivnim nokautom prolazi u polufinale, gdje nakon nespretnog bloka dolazi do uganuća zgloba, te je u drugoj rundi morao predati meč pa se ovog puta morao zadovoljiti s broncom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime