Prošlog vikenda u Kostreni je održano prvenstvo Hrvatske u light contactu za juniore i seniore. Nastupila su dva predstavnika kickboxing kluba Mawashi Makarska i ostvarila uspješne rezultate

David Jozipović je nastupio u uzrastu juniora do 79kg i sa dvije izvrsne pobjede osvojio zlatnu medalju. Koliko je David bio nadmoćan nad svojim protivnicima govori činjenica da je finaulnu borbu dobio s prekidom u prvoj rundi. Treba napomenuti da je na nedavno održanom prvenstvu u K1 disciplini, David osvojio srebrnu medalju kojoj je sad nadodao i zlatnu u light contactu.

Ovom zlatnom medaljom, David je osigurao mjesto u juniorskoj reprezentaciji i izborio odlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati u studenom u Budvi. Osim što je uspješan sportaš, David je također i uzoran učenik koji je upravo i završio jezični gimnaziju, te namjerava upisati oftalmologiju ili kineziologiju.

Nastupio je Thomas Matić u uzrastu seniora do 74kg. Matić nažalost gubi u polufinalnoj borbi i osvaja brončanu medalju. Na ovom turniru borce je vodio trener Pero Gazilj koji je zadovoljan rezultatom i prikazani zadnjem i vještinama naših boraca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime