Jedno od zanimljivijih vijećničkih pitanja na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića bilo je koliko je aktualni gradonačelnik Dalibor Milan (HDZ) naplatio putnih naloga od dolaska na vlast u svibnju do danas.

Javno je za govornicom izrečen podatak kako je Božo Petrov u drugoj polovici 2015. godine naplatio čak 42 tisuće kuna putnih naloga iako je u srpnju te godine kupljeno službeno vozilo, pa je ostalo nejasno odakle toliki troškovi. Iz vijećničkog pitanja proizlazi da je Petrov u prosjeku trošio oko 7.000,00 kuna mjesečno na službena putovanja, a samo je u prosincu te 2015. podignuo temeljem putnih naloga 15.000,00 kuna!
Gradonačelnik Milan kazao je kako je bio više puta službeno u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku i da je koštao porezne obveznike nekih 1.500,00 kuna.
– Zašto je Božo Petrov potrošio toliko, ne znam, očito je išao privatnim vozilom, a to je vrlo skupo jer se kilometar prijeđenog puta naplaćuje dvije kune, kazao je gradonačelnik Milan.

1 KOMENTAR

  1. A moj nazovinovinaru…tako si pisao po nalogu protiv Makarskog Hdz-a a sada ni slova vise. Bice si se naplatio. Sada udri po Most-u portale poput ovog bi trebalo ukinuti bez obzira o komu pisalo (da ne mislis da koga branim ovdje) nego od vasih sranja se nemoze covjek obraniti vi pisete samo da bi pisali

  2. Ajmo Božo, očituj se na ove podatke! Dok dvije trećine Metkovaca nemaju za kruha ti se kurčiš u novim odijelima i od sirotinje tražiš da ti plaćaju putovanja! Sramota!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime