Izlazak nezavisnih lista na parlamentarne izbore bila je izvrsna ideja, ja sam je podržao, ali mislim da od toga neće biti ništa jer ima sve više indicija da Petrov nije samostalan i da je to nečiji projekt, ustvrdio je nedavno Stipe Petrina, načelnik Primoštena.

Nakon njegovih izjava u redakciju KontraPortala pristigla je presuda Općinskog  suda u Širokom Brijegu u kojoj stoji da je Mirko Kordić oštetio ZZO ŽZH za 3000 KM jer je preusmjerio dobiveni novac za (kuma), drugu osobu, odnosno za doktorat dr. Bože Petrova, za kojeg ZZO ŽZH nije odobrio niti je mogao odobriti spomenuta sredstva.
U svojoj obrani dr. Mirko Kordić naveo je, da mu je ravnatelj ZZO ŽZH gospodin Vilson Crnjac (HDZ) u razgovoru dozvolio preusmjeravanje sredstava na ime doktorata dr. Bože Petrova, navodi KontraPortal. Osim toga, još nedavno je u javnost procurila fotografija Bože Petrova kako se tajno sastaje sa Tomislavom Karamarkom, a taj sastanak Petrov je opravdao navodnim razgovorom o bolnici iako se nikada nije službeno dobio odgovor koji su rezultati tog sastanka. Stipe Petrina također je ukazivao na cijeli niz političkih gafova Bože Petrova. Tako je Petrina o sastanku Petrov-Karamarko rekao sljedeće…”Ne može on meni u srijedu, nakon predizbornog skupa u Omišu, pričati da neće s HDZ-om, a onda dva dana kasnije ide na sastanak s Tomislavom Karamarkom. To je licemjerno. Obzirom da se u medijima čitavo vrijeme provlačila teza kako su izjave Stipe Petrine o Boži Petrovu tek odraz političke nemoći i zavisti, biti će vrlo zanimljivo promatrati daljnji razvoj u taboru MOST-a, kao i percepciju medija koji nakon ove objavljene presude više ne mogu okretati glavu od činjenice da je Stipe Petrina ipak bio u pravu kad je tvrdio da postoji veza između Bože Petrova i HDZ-a. Ovdje možete pogledati spomenutu presudu:ZASTICENI-KUMOVI_1

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime