Nastavlja se prčijaška saga u predizbornoj godini u režiji gradonačelnika Branka Dukića

Prema njegovom  prijedlogu, Grad Zadar će Hrvatskom nogometnom klubu Zadar dati pozajmicu od 2,5 milijuna kuna! Da je Branko Dukić ozbiljan i odgovoran gradonačelnik u gradu u kojem građani plaćaju prirez onda prvo što bi obznanio bila bi struktura troškova u postojećem rangu natjecanja.

Bilo bi korisno doznati  i prihode koje HNK Zadar ostvaruje poglavito od škole nogometa i kako se ti novci troše. Nadalje, intrigantni su troškovi zaposlenika i ugovorni  troškovi za trenere kao i njihov broj. Za pretpostaviti je da ovaj nogometni klub ima i komunalne troškove.

Posebno zanimljivo  je u kojoj opremi se igraju službene utakmice i koju opremu koristi škola nogometa. Tako bi se došlo do rashoda, ali i prihoda i svi bi znali koliko ta igračka košta i zašto treba baš tolika pozajmica.

Teško je za povjerovati da ćemo bilo koji podatak dobiti kao i doznati o kojim se investitorima radi. Bilo bi lijepo da Branko Dukić otkrije kada je sastanak s istima da znamo kad će ići nova pozajmica. Konačno, natjecateljska sezona će završiti sa sljedećim lokalnim izborima pa ćemo  svi skupa ispočetka u nove prevare i laži, a građanima ostaje prirez i najskuplja voda…