Koliko veliko srce ima Split pokazalo se i sinoć na humanitarnom stand-up nastupu splitskih komičara u Amfiteatru Doma Mladih (MKC Split) 

Više od sat vremena publiku je nasmijavalo šest vrhunskih stand-up komičara okupljenih u jednu cjelinu pod nazivom “SplickaScena“.

Velik broj građana pokazao je interes da pomognu u humanitarnoj akciji “Za hrvatsku reprezentaciju beskućnika” te se pritom dobro zabave. Voditelj programa bio je Josip Škiljo, a na pozornici se izmjenjivalo još pet komičara u sastavu: Ivo Musulin, Vanja Dobrijević, Ante Travizi, Ivica Lazaneo i Tomislav Primorac.

Humanitarni stand-up show dio je programa humanitarne akcije “Za Hrvatsku reprezentaciju beskućnika” kojoj je cilj prikupljanje sredstava za kupnju sportske opreme našoj reprezentaciji beskućnika koja sredinom studenog nastupa na Svjetskom prvenstvu beskućnika u Meksiku.

Nastavak humanitarne akcije očekuje nas u subotu 3.11. u Judinom Drvu gdje nas čeka Disco večer uz BEATS’n’SAX, a u Klubu Zona u utorak 6.11. održava se aukcija fotografija dalmatinskih fotografa, početak je predviđen za 19 sati.

Više informacija pronađite na Facebook stranici humanitarne akcije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime