Možda i vi poznajete neke pojedince koji žugaju kako se u gradu nikad ništa ne događa i kako se nema di izać i šta vidit. To zasigurno nije slučaj kad je u pitanju stand-up komedija. Ekipa iz SplickeScene se trudi publici ponudit što bolji i raznolikiji sadržaj, a ovaj tjedan je iznimno bogat po tom pitanju. Kod njih nema odmora niti za produženi vikend

Svi koji se žele nasmijat mogu doći na svoje već večeras, na večeri otvorenog mikrofona ilitiga „Open mic večeri“ u klubu Circus u 20h. To je večer na kojoj nastupaju oni koji se žele okušati u stand-up komediji. Sve što je potrebno je malo hrabrosti i 5 do 7 minuta autorskog materijala. Svi koji se žele prijaviti su dobrodošli, tako ako imate želje se okušati ili možda nagovoriti prijateljicu ili prijatelja da se popne na pozornicu, eto prave prilike!

U srijedu je posljednja izvedba „Novih baza“ za listopad, zadnja prilika za čuti ovomjesečni repertoar splitskih komičara, jer u studenom izvode potpuno novi materijal.

Za blagdan Svih svetih, također u klubu Circus, možete pogledati i poslušati jedinstven show na temu religije pod nazivom „Misusovo“ u izvedbi Josipa Škilje. Datum nije odabran slučajno, baš kao ni 2. studenog, odnosno Dan mrtvih, kada će Ivica Lazaneo i Josip Škiljo u amfiteatru Doma mladih izvesti svoj crnohumorni show „Back2Black“, pravu poslasticu za sve ljubitelje crnog humora.

Prije izvedbi uživo, možete ih upoznati i virtualno, gledajući njihov comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u, a sve detalje o nadolazećim nastupima možete saznati preko facebook stranice SplickeScene!

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime