Policija je pokrenula opsežnu istragu s ciljem da se utvrdi kako je u Dom za starije i nemoćne u Splitu došao koronavirus

Tamošnji direktor, inače HDZ-ovac Ivan Škaričić našao se pod istragom policije zbog sumnji u kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti. Policijski istražitelji trebaju u istrazi utvrditi kako je koronavirus ušao u taj dom.

Sličan scenarij očekuje i Mariju Lelas, ravnateljicu Doma za starije i nemoćne u Makarskoj. Policiju će sigurno zanimati kako je došlo do zaraze zbog čega je prije nekoliko dana dio štićenika evakuiran, a zaposlenici su završili u samoizolaciji. Marija Lelas morat će dokazati policijskim istražiteljima da je poduzela sve propisane mjere kako ne bi došlo do širenja koronavirusa od kojeg je, za sada, oboljelo troje štićenika.

U suprotnom može očekivati podizanje kaznene prijave DORH-u, a potom i podizanje optužnice.

9 KOMENTARI

  1. briga mariju lelas za zaražene.ona gleda kako da se uvali u neko drugo gradsko poduzeće gdje će moći uzimati više mita.ovo ljeto je pretendirala na mijesto ravnatelja parka prirode.tu bi se nakesala da bi i njeni praunuci živjeli od toga.suprug joj je najveći ratni profiter u makarskoj,

  2. Kad bi pala Marija Lelas,drugi dan bi pao Bebek i njegov Brkan. Marija Lelas ima više ruku nego Bebek. Joško smeće Lelas i njegovi,Galić Zvonko i njegovi , Marija Lelas i njezini ,Mendeš Damir i njegovi i cijela ostala bulumenta koji su na sisi Marije i plećkama njezinog supruga.

  3. Ovaj IDIOT ILI IDIOTKINJA NEMAJU MUDA DA SE POTPISUJU SVOJIM IMENOM,UVIK SE KRIJU IZA DRUGIH.JA ANTE TONĆI MARTINOVIĆ NIKAD OVAKO NEŠTO NEBI NAPISA, AKO BI IMA ŠTA REĆI NEKOME REKA BI U FACU TO SVI ZNAJU. OVAKO MOGU PISATI I POTPISIVATI SE SAMO BOLESNICI I ZADNJA ŠLAM LJUDSKOG RODA.

  4. koja korist od toga da je policija istraži kad hdz (kradeze stoji iza nje). hdz=zločinačka organizacija. misto in je svim u pržunu. dosta je bagra krala uz pomoč ercegovačkih drugova. sve lopov do lopova (nije ni druga strana iz komiteta boja). ZNA SE da svima koje maknu metu posli na boje misto.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime