Dok vrtići diljem Dalmacije i Hrvatske odgađaju upise u dječje vrtiće naša ustanova Biokovsko zvonce objavila je poziv za upis djece za pedagošku godinu 20/21, piše u priopćenju Sretan Glavičić, predsjednik makarskog SDP-a

 Njegovo priopćenje objavljujemo u cijelosti:

Roditelji su nas već kontaktirali i upozorili da  se  dokumentacija za upis može prikupiti samo uz obilazak gradskih i državnih institucija!

Roditelji će morati obići brojne ustanove, knjigovođe i poslodavce čime se bespotrebno izlažu riziku zaraze koronavirusom. Ove godine se traži još i dodatna dokumentacija.

Također većina poslodavaca u ovom trenutku ni ne radi, pa su stoga mnogi  roditelji prisilno nezaposleni zbog čega neće moći upisati djecu u vrtić!

To će najvjerojatnije dovesti do podnošenja nepotpunih zahtjeva pa će se upisi samo dodatno birokratski produžiti.

Upisi djece u vrtić ni na koji način ne predstavljaju radnju koja se mora žurno obaviti te je ovo  samo još jednom pokazalo da se vodeći ljudi gradskih ustanova, u ovom slučaju Biokovskog zvonca, ne snalaze u ovoj krizi izazvanoj koronavirusom.

Napominjemo da su roditelji željeli ostati anonimni, ali to ne umanjuje njihovu brigu.                                    

Predsjednik  GO SDP Makarska Sretan Glavičić   

2 KOMENTARI

  1. Zašto Glavičić ne pita svoje kolege iz stranke koji su mahom zaposleni po kancelarijama vrtića????
    A nije mu daleko ni ravnateljica ( HDZ ) jer ruka ruku mije…

  2. ovaj govnar glavičić je uporan okolo smrditi iako nam je dosta njihovog smrada i kriminala, naravno zajedno sa brkanom i ostalim kriminalcima iz bratske im partije..jebe se njima godinama za dičicu i omladinu ,a kamoli za roditelje,..smrade licemjerni, odbij više sa potražnjom za sisom koju sisaš iz proračuna kao i spomenuti ti drugovi s kojima sve u dogovoru radiš,..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime