19 članova PŠRD “Arbun” reagirali su novim očitovanjem nastavno na objavljene članke kojeg u nastavku objavljujemo u cijelosti

Poštovani, nismo slali prijavu protiv uprave PŠRD “Arbun” da bi ulazili u besplodne rasprave putem medija s ljudima koji nas duže vrijeme ignoriraju i omalovažavaju. Cilj nam je, bio i ostao, obavijestiti javnost, klupske kolegice i kolege te nadležne službe, od kojih i dalje očekujemo da profesionalno odrade svoj dio posla.

Znakovito je da se nadzorni odbor izvlači na manjkavosti Statuta, ignorirajući činjenicu da je statut akt manje vrijednosti u odnosu na Zakone RH. Ujedno su im glavni argumenti utemeljeni na tajnikovim izjavama i podacima, a protiv tajnika Frane Filipetija se vodi interni postupak zbog osnovane sumnje u krivotvorenje službene dokumentacije te zloupotrebu položaja i ovlasti.

Član nadzornog odbora, Bepica Srzić, nije niti znao da su izbori, niti je glasao. Toliko o transparentnosti i želji uprave da glasa što veći broj članova. Svatko pismen će po datumima prethodno uručenih dopisa vidjeti da uprava laže kako prigovori nisu stigli prije objave rezultata. Prigovore smo slali prije, za vrijeme i nakon nezakonitih izbora. Bio bi red i da su objavili te famozne zapisnike cijele izborne komisije, koje danima dorađuju, kao i imena potpisnika. Zašto se uopće tajnik Filipeti sada potpisuje u ime predsjednika? Niz nepravilnosti je nesaglediv.

S obzirom da uprava PŠRD “Arbun” u sastavu Tomislav Gilić, Darijo Lalić, Frane Filipeti, Dušan Divić, Renato Grmoja i Zoran Olujić misli da radi po zakonu, jamačno će sa zadovoljstvom ugostiti nadležne državne službe.

Kontra uzurpacije Društva i bezakonja, članovi PŠRD “Arbun”.

Andrijašević Ivo, Andrijašević Marko, Andrijašević Matko, Andrijašević Tonći, Dešković Emil, Drviš Ivo, Drviš Joze, Laznibat Silvijo, Marić Božen, Marić Ljubica, Marić Tihomir, Prgomet Sretan, Puharić Željko, Rubinić Dražen, Sessa Vanja, Srzić Branko, Srzić Ivo, Urlić Dragan, Vidoš Nikša

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime