Prošlo je 10 dana od kada smo objavili fotokritiku s Plišćevca, a još nitko nije reagirao. Ni Frane Filipeti, ni gradonačelnik Paunović, ni gradske službe

Na koncesiji PŠRD Arbun, na samoj rivi se i dalje nalazi hrpa odbačenog otpada. Plima i jugo su većinu laganijeg otpada odvukli u more, a ostala je hrpa šuta i velikih betonskih blokova.

Pogledajte kako je Frane Filipeti pred lokalne izbore prodavao maglu građanima prije nego ga je gradonačelnik uhljebio u Grad, na plaćenu savjetničku funkciju, u Nadzorni odbor Makarske obale, Nadzorni odbor Vodovoda, tijelo za dodjelu koncesija na pomorskom dobru, odbor za međugradsku suradnju itd. itd. Uz sve to, na funkciji koju obavlja u Arbunu ima mjesečna primanja od 1.500 €, a koliko vidimo, nije se u stanju pobrinuti niti za čistoću okoliša.

Čitatelji nam također šalju fotografije okoliša klupskog lokala, koji spada u sportsko-rekreacijsku zonu Peškera gdje je također brdo odbačenog šuta, raspadnutih dasaka, trulih brodica i drugog miješanog otpada. Neviđeno ruglo na javnom gradskom prostoru! Redari se prave slijepi, a običnim građanima bi promptno naplatili kaznu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime