Danas su u makarskoj pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko izveli spektakularno uhićenje dvojice muškaraca

Kao što smo prethodno izvijestili, dvojica muškaraca nalazila su se u jednom ugostiteljskom objektu nedaleko trajektnog pristaništa kada su u objekt upali do zuba naoružani pripadnici ATJ Lučko. U manje do minute su izveli vani dvojicu uhićenih te su pretresli luksuzno vozio njemačkih registarskih oznaka parkirano kod bivšeg Bobisa.

Prema prvim neslužbenim informacijama, dvojica muškaraca, inače državljana BiH, došli su u Makarsku na primopredaju veće količine novaca kao rezultat ucjene jednog imućnog građana. Nije slučajno izabran ovaj veliki ugostiteljski objekt u vrijeme najveće gužve. Ucjenjivači nisu računali da će ovaj građanin o svemu obavijestiti policiju.

Obzirom da se radi o osobama koje su od prije poznate policiji i čija prošlost nije bezazlena, kao i zbog procjene da bi zbog velikog broja gostiju ugostiteljskog objekta moglo doći do neželjenih posljedica, angažirana je ATJ Lučko. Uhićenje je izvedeno velikom brzinom i bez ikakvih popratnih incidenata. Neslužbeno doznajemo i to da su jutros, osim ucjenjivača i bogatog građanina koji je trebao donijeti novac, goste glumili i policajci u civilu koji su, procijenivši najbolji trenutak, alarmirali pripadnike ATJ Lučko.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime