Danas je na mail adrese stotina zaposlenika Grada Zadra, gradskih trgovačkih društava i ustanova pristiglo pismo gradonačelnika Branka Dukića

U tom pismu, navodno, Branko Dukić kao gradonačelnik upozorava na štetne posljedice izglasavanja proračuna za 2023.godinu te ih straši da će ostati bez plaća?! Na, u najmanju ruku, čudnovati potez gradonačelnika Dukića, osvrnuo se predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra, Marko Vučetić na svom Facebook profilu.

– Zadarska politička saga o proračunu danas je dobila patetično-manipulativnu dimenziju. Naime, gradonačelnik je danas svim zaposlenicima u gradskom sustavu uputio dopis kako će ostati bez plaća. Poslije je rekao da čini sve kako proračunski korisnici ne bi ostali bez sredstava.

Ovo je toliko jadno, da graniči s besramnom kampanjom kada su manipulirali s onkološkim bolesnicima tvrdeći da će do kraja 2021. god. Zadar dobiti linearni akcelerator. Jadno, besramno i morbidno.

Danas se besramno manipulira sa zaposlenicima u gradskom sustavu i proračunskim korisnicima uvjeravajući ih da im većina u Gradskom vijeću oduzima ono što im je HDZ dao, a to su plaće. Jadno, besramno i nisko.

Prava istina je da sve što zaposlenici i korisnici proračuna dobiju od 1.1. 2023. do odluke Visokog upravnog suda, to bi dobili, jer to moraju dobiti, i da Zadar nema gradonačelnika ni Gradsko vijeće.

Dragi sugrađani, ne ponižavajte se i ne pristajte na to da vas ponižavaju oni koji vas uvjeravaju da ovisite o njihovoj milostinji. Političke jadnike vi plaćate, sada im se tresu stolice koje im mjesečno donose 3000 eura, zaključio je Marko Vučetić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime