Ignorirajući zakone i pozitivne propise Republike Hrvatske, direktor ŠC Višnjik Denis Karlović odbio nam je odgovoriti tko su najveći dužnici tog gradskog gubitaša.

Zahvaljujući našim informatorima u toj gradskoj tvrtki, dobili smo informaciju kako ŠC Višnjik od KK Zadar potražuje oko četiri milijuna kuna! – Nije mi poznato zašto taj dug nije naplaćen. U jednom kratkom razgovoru sa direktorom,  podsjetila sam ga da mi kao osiguranje naplate najma dvorana imamo pravovaljane zadužnice koje možemo aktivirati u svakom trenutku. Zašto gospodin Karlović to nije učinio, nije mi poznato, kazala nam je jedna od djelatnica u ŠC Višnjik.
Osim KK Zadar čija dugovanja su stara godinama, ŠC Višnjik potražuje i oko 400 tisuća kuna od tvrtke CEDAR u vlasništvu kontroverznog Zdenka Zrilića, a među većim dužnicima su i Plivački klub Zadar te Vaterpolski klub Zadar 1952 sa po 150 tisuća kuna!
Kolika su stvarna potraživanja prema KK Zadar kao i prema ostalim dužnicima, teško je procijeniti. Neki tvrde da su potraživanja dosegla desetak milijuna kuna, no kako Denis Karlović ne želi postupiti po Zakonu o pravu na pristup informacijama i dati nam podatke koji bi trebali biti javni i transparentni, možemo samo nagađati u kakvim je ŠC Višnjik financijskim problemima. Nasreću, ti su problemi donekle rješivi, no direktora Karlovića očito nije za to briga i nije mu u interesu naplatiti dugove već samopromocija u režimskim zadarski medijima. (NASTAVLJA SE…)