Roditelji koji su u petak ujutro s djecom došli u laboratorij za vađenje krvi u Kliničkom bolničkom centru Osijek ostali su neugodno iznenađeni. Iako su njihova djeca tada imala termin, ispalo je da su morali pričekati dok to prvo ne obave – branitelji

“Četvero djece je čekalo. Mi smo bili peti. Sestra je imala popis branitelja i prvo su oni morali. Njih pet, šest. I tek kad su oni završili onda su djeca dobila priliku vadit krv” ispričao nam je jedan ljutiti roditelj koji je želio ostati anoniman. On je u petak bolnicu došao s dvogodišnjim sinom, piše Telegram.

Kazao nam je kako im je medicinska sestra objasnila da su branitelji na sistematskom te da će krv djeci izvaditi tek nakon što obrade njih. “Mislim da nisu krivi niti ta sestra niti ti branitelji koji su tamo došli, već sustav koji je tako složen da pravo prednosti u svim, pa čak i na dječjim odjelima. Kako je krenulo, uskoro će i kreveti na pedijatriji biti rezervirani za branitelje”, ciničan je frustrirani roditelj.

I braniteljima je bilo neugodno

Objasnio nam je i da se u dječjem laboratoriju krv vadi od 7:15 do 10:00 sati, a k tome osječki KBC ima više laboratorija za vađenje krvi pa mu je nelogično kako djelatnici bolnice branitelje nisu mogli staviti u bilo koji drugi laboratorij ili neko drugo vrijeme kada nisu naručena djeca. Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.

1 KOMENTAR

  1. Tako je to bilo za vrime titeka,za vrime vranceka, tako je i sada za vrime pupija ,plenkija i zorula, jugaši i komunjare su uvjek imali prva, pa eto kako stvari stoje, borci se se i danas za udbu bore , kao i u stara njihova vrimena,nije vrag da ste očekivali pravdu ,vjeru i ljubav od komunista, pedofila i pedera prema slabijima i potribnima !!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime