Nezavisni zastupnik Hrvoje Zekanović danas je istaknuo da je on oporba i nije dio vladajuće većine niti razmišlja o potpori vladajućima, ali je dodao da će učiniti sve da ‘nazadnjaci iz Možemosta i SDP-a nikada ne dođu na vlast’ i da s njima nikada neće surađivati 

“Nisam niti ću biti dio lijevo-liberalne ekipe okupljene oko Možemosta i SDP-a. To nije moja priča. Ne razmišljam o podršci vladajućima, ali itekako imam čvrst stav o tim tzv. progresivcima, a zapravo nazadnjacima iz Možemosta i SDP-a i s njima neću nikada surađivati. Dapače, trudit ću se da nikada ne dođu na vlast”, kazao je Zekanović novinarima odgovarajući na pitanje jesu li ga vladajući kontaktirali oko podrške novom ministru graditeljstva.

Na ponovljena novinarska pitanja ustvrdio je da je u oporbi, iako su, naglašava, njegovi politički protivnici razlog zašto je ušao u politiku. “Ušao sam u politiku zbog skidanja s vlasti Zorana Milanovića i njegova SDP-a. Uspjeli smo u tome i sad mi je glavni cilj da ekipa iz Možemosta i SDP-a nikad ne dođe na vlast”, kazao je, dodavši da nije dio vladajuće većine.

Grmoja: Zeko žetončina

Dok je Zekanović davao izjavu novinarima prolazio je Mostov Nikola Grmoja koji je uzviknuo ‘Zeko žetončina’, na što je Zekanović uzvratio da je ‘Grmoja išao po lijek za konje pa će ga dijeliti po Metkoviću’, aludirajući na zalaganje Mosta za lijek Ivermektin.

Upitan postoji li nemoralna ponuda na koju bi pristao za podršku Plenkoviću, Zekanović je kazao da bi podržao i ekipu iz Možemosta i SDP-a ako bi oni podržali Zakon o zaštiti života.

“Kada bi bilo tko, pa čak i Možemost ili SDP, Grbin, Ahmetovićka, donijeli Zakon o zaštiti života koji će nešto malo više čuvati život nego ovaj trenutačni i ako bi bio uvjet da više nikad ne uđem u Sabor, više nikad ne bih ušao u Sabor. Hrelja je dobro napravio, podržao je vladajuću većinu i za svoju ciljanu skupinu dobio nekakav benefit. Ja trenutačno nisam razgovarao s vladajućom većinom, ali njima ni ne treba još jedna ruka”, istaknuo je, dodavši da se njegov status u Saboru, kao ni svjetonazor nisu promijenili. (index.hr)

3 KOMENTARI

  1. jesel i ti rus, kinez, amerikanac, odnosno komunjare, koji trcite na Boga,na Njegovu Sliku i priliku Covijeka, kojega On Stvori, pa trcite na BOZIJA STVORENJA, KAO VAKTILE BIKOVI NA CRVENO PLATNO U KORIDI?! ZATO TRAZIMO LUSTRACIJU SVIH KOMUNISTICKIH ULJEZA KOJIH IMA VISE NEGO SPUZA U PROLJECE POSLI KISE,A,USAMOM HDZ-u PRIKO STO TISUC!

  2. Ovaj Zekanović je najbolji primjer uhljeba i političkog prodanca bez srama i morala koji je krasio hrvatsku političku scenu novijeg doba. Gadljivo do bola.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime