Danas u Makarskoj počinju radovi na rekonstrukciji križanja Zrinsko-Frankopanske ulice i državne ceste D8. Za vrijeme radova na snazi će biti privremena regulacija prometa. Promet u smjeru Split – Dubrovnik odvijat će se preko sjevernog prometnog traka državne ceste, a u smjeru Dubrovnik – Split preko servisnog kolnika za pristup gospodarskim objektima uz državnu cestu. Brzina kretanja u zoni izvođenja radova se ograničava na 30 km/h, potvrđeno nam je danas iz Hrvatskih cesta d.o.o., koji imaju ulogu investitora

Prema potpisanom ugovoru, vrijednost radova na Rekonstrukciji križanja Zrinsko-Frankopanske ulice i državne ceste D8 u Makarskoj je 3.167.840,00 (bez PDV-a), a izvođač je Lavčević d.d., Split. Rok izvođenja radova je pet mjeseci od uvođenja u posao.

Rekonstrukcija križanja od iznimne je važnosti za Grad Makarsku jer će se realizacijom ovog projekta znatno rasteretiti promet na križanju na Voliciji te omogućiti brža komunikacija istočnog dijela i svih ostalih dijelova grada s državnom cestom D-8. Na novom križanju promet će biti dopušten jedino za osobna vozila. (makarska.hr)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime