Jedan lokalni HDZ-ovac, inače makarski uhljeb, pohvalio se kako su radovi u Zadarskoj ulici na Zelenci kraju

Zelenka ide naprijed, kaže ovaj uhljeb, a građani Makarske se pitaju što je s drugim dijelovima grada.

– Nitko nema ništa protiv da se Zelenka uređuje, ali Makarska nije samo Zelenka. Što je s Dugišom, Sinokošom, Vrpoljem…?, pita se jedna čitateljica koja nam je i skrenula pozornost na ovog HDZ-ovog uhljeba.

Dijelovi centra Makarske izgledaju očajno, a na FaceBook stranici Dnevna doza makarskog nereda redovito upozoravaju na isto. U nastavku objavljujemo nekoliko fotografija kao podsjetnik gradskim ocima da Makarska doista nije samo Zelenka.

14 KOMENTARI

  1. Joze,kao pravi zet,od punca Roscica prihvatio savjete kako se najbezbolnije bogatiti.Uzmi dok god daju jer ako i ovi investitori zatvore spinu ko Zulj onda ce biti kasno.Zato Joze uzima da bi Josko bio zadovoljan.Siri se baskovoska koruptivna hobotnica i na Makarsku,pa tako osim gospođe Ksenije Granic,sad i kci i zet ce da pune crni fond.

    • U redu je da se uređuje ali griješite, zelenka se devastira. Nekad mali turistički gradić, sada gradilište bez ideje. Pogoduje se ratnim profiterima i švercerima sa kapitalom da peru svoj prljavi novac preko neuglednih nekretnina koje se prodavaju stranim jebivjetrima. Nemojte da vam je žao, nemate za čime žaliti.

  2. Istocni dio Zagrebacke vec je 6 godina na cekanju da se uredi ,a Vranjes Joze radi gdje mu geadjevinska mafija naredi .Žalosno!!!

  3. Očeli srediti otpadne vode sa Zelenke prema Racu -prema Centru Biokovka svaka mala kiša neka kuća popliva .Samo se izgrađuje bez ikakve logike nove kućetine nema regulacije oborinskih voda kanalizacije parkinga itd .Jadna školo zašto si postajala kada podobni neznalice upravljaju gradom

  4. Ima projekata puno a radnika malo. To sta se tice Zelenke neka se uredjuje bilo je i vrime. 12 god cekali smo cestu od 300 metara da nije ti vasi takozvani uhljeba cekali bi jos 12. A Zadaraka je bila uzas od ceste i nek je prave . A ostatak grada ce doci na red kad Bakalar i Ravlic zavrse Zelenku.

    • dokle će ta Zadarska biti renovirana .Očito do stanova u izgradnji da korupcija i građevinska mafija može uzeti dobre pare.Naravno i 10% našoj političkoj mafiji koju Plenković štiti….

  5. makarska je govno od grada.valjala je samo prije rata i do 95.tada su na scenu stupili glavičić,srzići puharići kotarci rose ožić bebeci lelasi i njima slični i sjebali je do temelja.dok smo se mi potucali po ratištima ovi su rasprodali sve šta je valjalo u makarskoj.zaboravio sam dinastiju kim šabić koja vlada šumarijom od stoljeća sedmog.zelenku treba sredit i nemam ništa protiv.

  6. Nevaja vam kad se radi, nevaja vam kad se neradi..kažu da se od velike ogorčenosti i zlobe dobije rak, eto “dragi” komentatori malo razmislite o tome, samo sebi radite štetu..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime