Prvi potez novog makarskog gradonačelnika Zorana Paunovića bio je obračun sa građevinskim investitorima koji ne poštuju odluku o zabrani gradnje u sezoni

Takvih je, kako vidimo, jako puno i upozorenje Zorana Paunovića nisu shvatili ozbiljno. Dapače, u Makarskoj se praši, brusi, buši na sve strane, a ono malo turista u čudu gledaju gdje su to došli na odmor. Zoran Paunović otišao je korak dalje i objavio listu neposlušnih građevinskih investitora kojima su komunalni redari proteklih dana izrekli 90 tisuća kuna kazni. Naravno to je “sića” za investitore kojima je skuplje kasniti s radovima, samim time i prodajom stanova.

Sada se Zoran Paunović prijeti kaznama od po 600 tisuća kuna, ali malo tko vjeruje da će do toga i doći. – Ma kakav Paunović, kakvi komunalni redari! Neka oni pišu kazne, mogu s tim papirom, znate gdje! Ništa im neću platiti, odluka o zabrani gradnje je neustavna i žalit ću se, kazao nam je jedan od građevinara.

Sličan stav imaju i građani Makarske koji odmahuju glavom kada čuju da gradske vlasti misle uznapredovalu gradnju u sezoni zaustaviti pisanjem novčanih kazni. – Nema ništa od toga. Evo, vi novinari pitajte Grad koliko su takvih kazni naplatili zadnjih deset godina. Kazne se pišu, miješalice rade, turisti bježe, a novaca u proračunu nema. To je surova istina, kazala nam je jedna iznajmljivačica sa Dugiša. Popis neposlušnih građevinara možete pogledati OVDJE.

3 KOMENTARI

 1. Ovan bleji,a građevinska mafija i dalje radi.
  Nema obaj na istim lokacijama sramite se mafijašive nikakva rata nego se iziđe sa policijom,privedu se oni koji izvode radove u podne sa bagerom između kuča sa bazenima iz kojih je pobjeglo na desetke gostiju iz Zadarske i okolnih ulica na predjelu Požari.
  Lažove Paunoviću,i danas se radi neka je nedilja.nisi ti nizašta.sram te bilo,,,,,,,

 2. Oni koji su proslih godina kršili takozvane propise da bi izgradili svoje bazene, sad su na prvoj crti obrane u borbi protiv gradnje

 3. Pokaži kome si objavio rat đubre jedno.
  Objavi svojoj bandi kojoj i sam pripadaš.
  Nemožeš u svojoj kući uvesti red,a mafiji bi
  zaprijetio ALI SAMO ,zaprijetio.Koliko ih je zaustavilo radove.
  Evo ti Škaro i danas radi kao i jučer izrabljujući radnike na 40 stupnjeva.
  Koliko ti je jučer djelatnika bilo na terenu,jesu alipo kafićima gdje su radile klime.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime