Zaljubljenice u šminkanje imamo vijest za vas. Poznata vizažistica Ivona Opačak i Doris Pinčić Rogoznica dolaze u Imotski!

Tko je Ivona Opačak? Sljedeći  put kada budete “skrolali” po svom Faceu ili Instragramu nemojte reći da vam nije jasno kako jedna Doris Pinčić Rogoznica, Andrea Andrassy  ili Indira Levak izgledaju tako dobro našminkane na svim većim televizijskim projektima. Ne, drage dame i svi oni koji se smatrate estetama, nije do kamere, nije do montaže, radi se o spretnim rukama jedne od vodećih make-up artistica na našim područjima – Ivoni Opačak.

Sada, sa 27 godina, ima skoro deset godina iskustva i više od pet godina rada na vodećim RTL-ovim projektima poput “Zvjezde”i “Zvjezdice”, poznatim revijama, spotovima i naslovnicama. I baš kada stvar postaje toliko ružičasta da bi svaki muškarac koji je odlučio čitati tekst do ovdje, baš tu link sigurno ugasio… preporučit ćemo – nemoj. A, napisat ćemo i  razlog. Aki Rahimovski glavom i bradom potvrdit će kako je Ivona zaista netko vjerodostojan govora o kvalitetnom šminkanju. Upravo je Parni Valjak angažirao Ivonu kao  “šminkericu” na novom spotu za pjesmu “Nema signala“.

Da ne nastavljamo niz, shvatili ste poantu; mladost, ambicioznost i dosljednost učenju, a upravo kroz vlastito učenje svoje znanje prenosi drugima.  U samome početku oslanjala se na vlastiti talent i upornost u učenju kroz svoje mentore. Nedavno je ček imala prilike upoznati i svjetski poznatog vizažista Maria Dedivanovića, kojega ističe kao vlastitog uzora. Pričamo o Crnogorcu kojemu Kim Kardashian potpuno vjeruje. I tomu je sigurno tako jer je Mario osobni vizažist najpoznatije Kardashianke. Ivona kaže kako želi učiti od najboljih jer u tome vidi i osobni rast.

– Ovo je industrija koja se neprestano mijenja, novi trendovi se postavljaju svake sezone, nekada i ranije. Znati kako bolje, kvalitetnije, a brže pomoći klijentima ključ je uspjeha u svijetu ljepote. Svi žele manje, a više, čak i kada televizija zahtjeva više, važno je znati što i kako naglasiti – ističe make upartistica, Ivona Opačak.

Osim što priprema nove projekte u Zagrebu, odlučila je napraviti Masterclass u Imotskom  na kojemu se obraća  svim znatiželjnicima koji imaju interesa za svim tim novim znanjima u neprestano rastućoj industriji beauty svijeta.

Sačuvajte datum  na kalendaru – 30.7.2019.

Bilo da ste početnica, zaljubljenica u trendove ili profesionalna vizažistica dobro ste došli .

Osim što će Ivona demonstrirati dvije različite tehnike rada, od kojeg će prvi model biti upravo Doris Pinčić Rogoznica, polaznice edukacije će i same raditi na svom modelu uz pomoć Ivone.

Možda nećemo svi odmah biti Dedivanović ili Ivona Opačak, ali treba odnekuda krenuti. Ima li boljega načina za start nego informacije iz prve ruke? Vidimo se tamo. Tko treba još informacija, može se javiti organizatorici Antoniji Runac na 099 8025 502, a sve ostale informacije možete vidjeti na Instagram profilu Ivone Opačak.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime