Nekoliko mjeseci prije službenog raspisivanja parlamentarnih izbora, većina političkih stranaka već ima okvirne liste za Sabor

Neslužbeno doznajemo da će HDZ-ovu listu za Sabor u x. izbornoj jedinici nositi ministar Branko Bačić dok se ostalih 13 imena još “tesa”.

Za razliku od HDZ-a, u SDP-u već znaju tko će im nositi tzv. “prolazna” mjesta za Sabor. Nositelj liste u ovoj izbornoj jedinici bit će Ranko Ostojić. Iza Ostojića bit će Ivana Marković, SDP-ova gradonačelnica Grada Supetra na Braču. Treći na listi bit će Mišo Krstičević, gradonačelnik Ploča. Visoko na listi, na 5. mjestu naći će se gradonačelnik Makarske Zoran Paunović.

1 KOMENTAR

  1. dva brata, stare kpj-u, ne svađaju se, oni se dogovaraju o istospolnim odnosno LEGAT o koncernu za osvajanja izbora, “franciskus” im je dao formulu sa kojom će pobiditi na izborima, formula blagosova glasi kroz istanbulsku sa “blagosovom” do pobjede: istospolni, komunisti , bezvjerci, krivovjerci i ostala čudovišta starih i novih satana dobit će “blagosov” od pozadi,a ako ima koji adezejovac da je u viri njega će “blagosoviti” sprijeda što će oni sa radošću prihvatiti, jer se tende u “viru”,jer su novovjerci u vjeri od devedesetih , oni su na strani profirija, nikolića i pupavaca ,koji idu u RIM da ospore svetost Našeg Blaženog Kardinala! “veliki znalci”, od Kristove Vjere i Njegova Nauka, stvorili su mnoge “vjere” i nove blagosove, a usto smo dobili i novu umitnu tvornicu oplodnje. ,Ako je vijernik opsjednut, triba ga osloboditi sotone, zatim blagosoviti, ako nije u vijeri, onda on ima svoga gospodara ,takove smo imali od 1918-1990, a danas njihove nasljednike!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime