Nakon što su nadležna tijela zaprimila anonimnu prijavu u kojoj prijavitelj ukazuje da je kuća za odmor u vlasništvu obitelji predsjednice Gradskog vijeća Grada Makarske Gordane Muhtić navodno ilegalno spojena na regionalni vodovod, pokrenuta je opsežna istraga na više razina

Između ostalog, o kući obitelji Muhtić, raspravljalo se prije nekoliko dana i u samom makarskom Vodovodu,a u međuvremenu slučaj istražuje i policija. Gordana Muhtić je za portal Megamedia, podsjećamo, kazala da joj nije poznato da bi se radilo o nezakonitoj radnji obzirom da kuća ima i pravomoćnu građevinsku dozvolu izdanu još 2016.godine.

U međuvremenu je redakciju portala kontaktiralo više vlasnika objekata na predjelu Kuk koji nisu uspjeli dobiti priključak na vodovodnu mrežu. – Meni su rekli da ne mogu dobiti priključak jer se na regionalni cjevovod ne smijem priključiti te da u ovom trenutku nema uvjeta za vodovodni priključak. Sad se ja pitam kako jedni mogu, a drugi ne mogu, kazao nam je jedan čitatelj koji am je dostavio i odbijenicu Vodovoda Makarska.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime