Puštanje kućnih pornića u javnost metoda je skretanja pozornosti na sebe i stjecanja slave koja odavno više nije neobična. No, uvijek u zraku lebdi pitanje jesu li te snimke seksa ukradene ili slučajno puštene ili je to sve smišljeno s ciljem što veće zarade.

Kevin Blatt tvrdi da je riječ o ovom drugom. On je “jedini broker za celebrity porniće”, kako se naziva, i radio je s mnogim slavnim osobama koje su se željele proslaviti seksom, piše Mandatory. Vidio je kako i koliko se sve to plaća, a u jednom razdoblju tvrdi da je dobivao jednu snimku svakih dva tjedna. Izdvojio je one najzanimljivije i otkrio koliko su zapravo zaradili.

Kim Kardashian

Vjerojatno najpoznatiji kućni pornić na svijetu na kojemu je Kim dosad zaradila 25 milijuna dolara, a taj iznos još uvijek raste. Što se tiče autentičnosti videa, Blatt tvrdi da “ako javnost misli da je video autentičan, onda je javnost gluplja nego što sam mislio”.

Paris Hilton
Paris Hilton

Paris Hilton

Ovom snimkom iz 2004. Blatt je počeo zarađivati ozbiljan novac. Snimka je zaradila više od 50 milijuna dolara u SAD-u, no i stotine milijuna u inozemstvu zbog tužbi i kršenja autorskih prava.

Hulk Hogan

Nedavni skandal i tužba stranice Gawker koja je objavila pornić s poznatim kečerom završila je tako da je Hogan zaradio 140 milijuna dolara. Komercijalnog uspjeha nije bilo, iako je Hogan vjerojatno zaradio oko milijun dolara od reklama na Gawkeru.

Pamela Anderson

Prsata zečica snimila je dva pornića, jedan s Tommyjem Leejom, a drugi s Brettom Michaelsom. Za prvi nije moguće utvrditi zaradu, iako Blatt tvrdi da se sigurno radi o milijunima. Drugi je bio komercijalno neuspješan i zaradio par stotina dolara.

Farrah Abraham

Bivša reality zvijezda tvrdila je da joj je porni ukraden, no svima je bilo jasno da se radi o profesionalno snimljenom filmu namijenjenom za zgrtanje novca. To joj se i isplatilo budući da je zaradila oko 500 tisuća dolara.

Kid Rock

Glazbenik je s kolegom Scottom Stappom iz Creeda snimio zabavu s nekoliko striptizeta, no od toga nije zaradio apsolutno ništa jer je nikad nije pustio i optjecaj.

Tila Tequila
Tila Tequila

Tila Tequila

Snimila je i objavila svoj pornić koji je otkupila tvrtka Vivid i ugovorom s njima zaradila je oko 200 tisuća dolara. Nije loše za zvijezdu koja se proslavila na danas propaloj društvenoj mreži MySpace.

Collin Farrell

Slavni glumac nije zaradio apsolutno ništa od svoje snimke s Playboyevom zečicom Nicole Narain. Blatt kaže da je nikad nije prodao i nije dostupna legalno na internetu.(index.hr)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime