Na proslavi 36. rođendana Maje Šuput sinoć je bilo veselo, o čemu svjedoče i fotografije koje je sa svojim fanovima podijelila na instagramu.

Poklona nije nedostajalo, a posebno je zanimljiva bila torta u obliku penisa. “Moji prijatelji imaju stila, zar ne?”, napisala je Maja. Na rođendanu je, naravno, bio i njen stilist Marko Grubnić. MajaSuputPenisTortaLijepu pjevačicu i Marka ne veže samo posao, nego i dugogodišnje prijateljstvo, a u čestitci koju je posvetio Maji na Intagramu nije štedio riječi. “Smatram se iznimno sretnim i bogatim zbog toga što te imam, zlato moje neprocjenjivo… volim tvoju najčišću i najiskreniju dušu, volim tvoj osmjeh, prijateljski izgled, sve u vezi tebe je savršeno… Svaki trenutak našeg prijateljstva je bio jedinstvena avantura, a nadam se da smo tek počeli… Zaslužuješ čitav svijet, a čitav svijet ćeš i dobiti… Želim ti divnu noć i divnu godinu draga moja…. Volim te!!! Sretan rođendan ljubavi moja” napisao je Grubnić uz fotografiju s Majom. Rođendansku feštu pjevačica je na svojem je Instagram profilu prethodno najavila seksi fotografijom na kojoj pozira u visokim potpeticama i s minimalnom količinom odjeće na sebi. (index.hr)

1 KOMENTAR

  1. I must say you have hi quality articles here. Your page should go viral.
    You need initial traffic only. How to get it?
    Search for: Etorofer’s strategies

  2. Čega se pametan srami budala se s tim ponosi – umjesto da je ovo zadržala za sebe glupača ga je još dala u javnost. I onda se još čudi što ne može naći partnera.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime