Proteklih dana medije u Južnoj Africi zaokuplja nevjerojatan slučaj silovanja jednog mlađeg muškarca u režiji jedne ženske bande.

Nesretni 23-godišnjak pronađen je kako polugol leži na jednoj livadi kraj glavnog grada Pretorije. Prije toga prošao je strašnu torturu organiziranu od strane tri djevojke. Pakao je trajao puna 72 sata, prenosi Jutarnji.
– Izgledao je iscrpljeno i traumatizirano – rekli su iz policije nakon čega su otkrili detalje ovog pomalo bizarnog slučaja. Sve je, kako prenosi britanski The Sun, počelo kada je muškarac odlučio podijeliti taksi s trima djevojkama. – Usred vožnje taksist je odlučio promijeniti rutu, a mladića je zamolio da sjedne na suvozačko mjesto. Nakon toga mu je jedna djevojka zabila injekciju s nepoznatom supstancom u leđa – priča glasnogovornica policije Colette Wellback. Mladića je supstanca uspavala, a probudio se u krevetu u nekoj nepoznatoj sobi. – Počele su se redati na njemu. Svaki put kad je završio s jednom tjerale su ga da pije energetska pića prije nego što je druga došla na red, otkrila je Wellback. Nesretnik se policiji potužio da mu nisu dale spavati i da su ga konstantno ‘šopale’ energetskim pićima. Puna tri dana! – Prestao sam brojati koliko puta su me silovale – jadao se mladić. Iz policije su napomenuli kako su predani slučaju i da pokušavaju otkriti je li bilo još žrtava ove ženske bande, za čijim članicama još tragaju.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime