Maštoviti Blizanci uživat će u zanimljivoj plug pozi, Vage u senzualnom lotusu, a Djevice će od previše razmišljanja spriječiti vruća poza stojeći tigar/zmaj u čučnju…

s1Ovan
Hrabri i neovisni Ovnovi uvijek su spremni za riskantne poze koje se drugi ne usude iskušati. Njima se preporučuje poza “ples u krilu”. Kako bi došli u tu pozu, muškarac neka sjedne u visoku barsku stolicu. Ako imate onu koja odskače, još bolje! Sjednite na njega i nakon što se udobno namjestite obgrlite nogama njegovu glavu. Osjećate li se i dalje udobno, nagnite se unazad prema podu i pridržavajte uz pod rukama.

s2Bik
Ovaj znak vrlo je velikodušan, ali skloniji je cilju nego igricama među plahtama. Za njih je idealan dobri stari misionarski položaj.

s3Blizanci
Maštoviti, puni energije i prljavih misli Blizanci non stop trebaju nešto novo. Za njih je idealna plug poza. Neka žena legne na krevet s kukovima na krevetu, ali nogama potpuno van ruba. Partner neka dođe straga i digne joj noge kao da gura plug. Ženi će biti najudobnije ako se drži na laktovima, kao u izdržaju.

s4Rak
Iako je riječ o obiteljskim tipovima, oni nikako nisu predvidljivi u krevetu. Jednu noć će biti romantični, a drugu neprepoznatljivo grubi. Za njih će biti odlična tzv. poza “cowgirl”, u kojoj je žena gore, a muškarac leži. Nakon što vam dosadi, možete se jednostavno okrenuti od partnera.

s5Lav
U ljubavi i seksu vole dramu, ljubavne igrice i zadirkivanja, a kako bi zadovoljili sve to, dobro je započeti seks masažom vrućim uljem. Neka žena legne, a nakon masaže muškarac neka uđe u nju s leđa ležeći.

s6Djevica
Pošto ovaj znak ima tendenciju previše razmišljati, njima se preporučuje poza “stojeći tigar/zmaj u čučnju”. Žena se treba namjestiti u doggy pozu, ali na rubu krevetu. Partner treba stati iza nje i stojeći ući u nju. Oboma će pružiti puno užitka, bez puno razmišljanja.

Vaga
Žene ovog znaka uživaju u predigri i poprilično su dobre u ljubljenju. Za njih je savršena poza “lotus”. Kako bi došli u ovu pozu, muškarac treba sjesti na pod prekriženih nogu, kao u jogi. Žena sjeda u njegovo krilo i obgrljuje ga i rukama i nogama. Potom on nju obujmljuje rukama privlačeći je bliže sebi. Idealna poza za spor i senzualan seks.

s7Škorpion
Njihova erotična narav uvijek je zaigrana za eksperimentiranje. Zato je za njih odlična poza na velikoj pilates lopti. Neka muškarac sjedne na loptu s nogama čvrsto ukopanim u tlo, a žena neka sjedne na njega, ali okrenuta mu leđima.

Strijelac
Ovaj znak voli uživati u ljubavi i strasti u svom životu, ali je istovremeno i vrlo divlji. Za njih se preporučuje položaj u kojemu je muškarac dolje, a žena sjedne na njega tako da je njezina jedna noga između njegovih. Bočni seks donijet će ugodu na nekim novim mjestima.

s8Jarac
Vrlo su zaigrani u krevetu pa je za njih odlična poza “majmun”. Muškarac leži na krevetu nogu skupljenih na prsa, ali malo raširenih kako bi penis bio slobodan. Žena sjedne na njega u pozu čučanj, ali okrenuta mu leđima. Poza je vrlo zahtjevna ali zabavna.

David Kross and Kate Winslet star in Stephen Daldry's The Reader.

Vodenjak
Ovaj znak voli eksperimentirati u krevetu i ne poznaje ograničenja. Za njih je idealan seks u kadi. Napunite je do pola vodom. Neka muškarac prvi sjedne, a žena potom u njegovo krilo, ali njemu okrenuta leđima. Možete se pridržavati sprijeda za ručku, radijator ili što već imate u kupaonici kako bi vam bilo lakše.

s45Ribe
Romantične Ribe vole nježni seks. Sjednite okrenuti jedno prema drugome. Žena neka obgrli nogama njegov struk isto tako sjedeći, tako da vam noge tvore slovo M. Održavajte ravnotežu tako da ste oboje oslonjeni na ruke iza leđa. (24sata)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime