Na putu na obilježavanje 28. obljetnice VRO Oluje, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Kninu, ponovno smo imali prilike svjedočiti sramotnom činu hrvatske policije

Domovinski pokret najoštrije osuđuje bezuman i antihrvatski čin zabrane ulaska pripadnicima IX. Bojne HOS-a u Knin kako bi obilježili obljetnicu veličanstvene hrvatske pobjede.

Kao što vidimo, omalovažavanje Domovinskog rata se nastavlja, ali ovoga puta ne u režiji koalicijskog partnera Milorada Pupovca, već direktno od strane hrvatske države. Zabraniti ulaz pripadnicima hrvatske postrojbe iz Domovinskog rata, na Dan hrvatskih branitelja, u Knin, poraz je svih nas, a prije svega ove vlasti na čelu s AP-om.

Okreću se u grobu svi hrvatski ratnici otkad je Hrvata i naše vjekovne borbe za ognjišta! Ovu sramotu vam hrvatski narod nikada zaboraviti neće! 

Domovinski pokret

1 KOMENTAR

  1. Nauči! Bez javne Lustracije propalih diktatorskih sustava, nema Slobode ni Demokracije! Eto, tebi dadoše ribarstvo da bi druka zanje , a nas rođene poslije četrdeset i pete osudiše u Utrobama naših Majka kao i našega Blaženika Stepinca! Zato se danas sotona i bezbošci dižu na zadnje noge kada vide krunicu i čuju molitvu za nerođenu Nevinu Dječicu , Obespravljene, Bolesne , Ugrožene i sve One koji su u Potribi ! Ušli su crveni satani i u Crkv, ne da Boga mole, nego da obavljaju svoj posao laži koji su radili od 1945 -1990 tajno!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime