Kratak period kojeg je provela u Hrvatskom saboru, Dragica Vranješ pamtit će kao jedno vrijedno iskustvo u politici

Njezin boravak u Saboru pamtit će i građani Hrvatske po njezinim zapaženim istupima. Primjerice, njezino ulizivačko obraćanje bivšem ministru obrane Damiru Krstičeviću dugo će se pamtiti. Ne po dobrom.

U svojoj imovinskoj kartici, Dragica Vranješ, navela je čime sve raspolaže. Većinu „bogatstva“ ima njezin suprug, Joze Vranješ, nekoć profesionalni zamjenik gradonačelnika Makarske sa bruto plaćom od 14.738,63 kn, a danas rukovoditelj tehničkog sektora u makarskom Vodovodu sa mjesečnom bruto plaćom od 18.178,83 kn.

No, i Dragica Vranješ ima nešto imovine, doduše, manje od svog supruga i bitno manje od svog oca Joska Roščića načelnika općine Baška Voda. Tako je u svojoj imovinskoj kartici navela da, između ostaloga, posjeduje, građevinsko zemljište površine 682 m2 u Baškoj Vodi odnosno Bastu približne vrijednosti 300.000,00 kn. Mlada i uspješna Dragica Vranješ i dalje ima prebivalište u Baškoj Vodi, a boravište u Makarskoj i ne bi nas čudilo da na sljedećim lokalnim izborima bude kandidatkinja za načelnicu Baške Vode.

S eventualnom načelničkom plaćom može stopama svog oca planirati izgradnju kuće s bazenom na zemljištu od 300 tisuća kuna s pogledom na Bašku Vodu, ujedno najveće poduzeće kojim bi mogla rukovoditi. I onda tko kaže da mladi i školovani u Hrvatskoj mogu samo sanjati o visokom životnom standardu?

9 KOMENTARI

  1. Može gori u Bastu organizirat”klub”,Vidulin,Vicenco,Tomislav,Niksa,i ostala stranacka masinerija…….Pa se j….. svi zajedno.

  2. Pokonji Nikona Kesarin je reka kćeri :trebat će ti pasoš za doć u Bašku Vodu , kad ljudi progledaju a progledat će kad tad trebat će i njima pasoš.

  3. Pitajte Ivu Divića koja je njegova uloga u “ dream shit team “ Joska Roščića. Uglavnom , njegova je obaveza špijuniranje ko i sta govori protiv Rošcica. Stotine puta je dosao u kancelariju i govorio protiv Radica, pok Markiše s kojim je nogomet igra. Špijunsko đubre.

  4. Tata na teško zarađenom imanju u Vrbici, dvije kćeri u Bastu…. cila obitelj se iseljava na periferne visoke položaje oko mista…. Je li to novi Beverly hills ili budući topnički položaji?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime